Vilket serum passar mig?

Vilket serum passar mig?

När du ska välja ett passande serum utgår du från vad du vill behandla. Ett fuktserum hjälper huden att binda fukt och plumpa huden, medan ett C-vitaminserum stärker hudens kollagen, jämnar ut hudtonen och hjälper till att skydda mot skadliga effekter från UV-strålar.

Vad har jag för typ av hud?

Tänk på att en torr hudtyp också kan se glansig ut, och en fet hudtyp också kan kännas torr. Var därför noga med att skilja på hudtyp och hudens tillstånd när du bygger upp din garderob med hudvårdsprodukter. Enklaste sättet att ta reda på vilken hudtyp du har är att rengöra ansiktet för att sedan inspektera huden.

Hur många hudtyper finns det?

Typer. Människan kan grovt indelas i 6 olika hudtyper som främst används för att klassificera hur väl man tål solens UV-strålning.

Vilka serum fungerar?

  • Acasia Skincare Hyaluronic Super Serum – BÄST I TEST SERUM.
  • The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 – BÄSTA BILLIGA SERUM.
  • Babor ReVersive Pro Youth Serum – BÄSTA ANTI-AGE.
  • Sunday Riley C.E.O Glow Vitamin C + Tumeric Face Oil.
  • Elixir Cosmeceuticals Niactil 4%
  • Klairs Rich Moist Soothing Serum.
  • Medik8 Super C30+ Intense.

Är serum bra för ansiktet?

Serum används för att förebygga och motverka flera olika typer av hudproblem. Ansiktsserumets aktiva ingredienser hjälper till att öka kollagenet och balansera vätskebalanserna i huden. Tack vare dessa egenskaper är serum ett effektivt verktyg mot rynkor, torr hud, akneärr, rosacea och pigmentförändringar!

Vad är bland hy?

Blandhy är den allra vanligaste av de olika hudtyperna och utmärks av att olika delar av ansiktet och kroppen kan vara drabbade av olika typer av besvär. Det kännetecknas ofta av en lite oljigare t-zon och torrare eller normala partier i resten av ansiktet.

Har fått färg på kroppen?

Vitiligo är en ofarlig sjukdom som ger ljusa, nästan mjölkvita, fläckar på huden. Det kan uppstå på enstaka eller flera ställen på kroppen, och de ljusa fälten blir ofta större med tiden. Vitiligo kan drabba människor av alla hudtyper men syns mer på mörk eller solbränd hy.

Varför har man känslig hy?

Triggande faktorer som kan förvärra den känsliga hudens tillstånd kan vara sådant som väderomslag, UV-strålning, mat, torr luft, stress eller starka produkter. En känslig hud kan förvärras av triggande faktorer, men uppvisar generellt tecken på känslighet även utan triggande faktorer.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen