Vilken iPhone 12 ar bast?

Vilken iPhone 12 är bäst?

Batteritiden är bättre hos iPhone 12 Pro Max jämfört med de andra telefonerna på listan, och du kommer också att upptäcka att den har en något kraftfullare bakre kamera än till och med iPhone 12 Pro. Om du vill ha det allra bästa måste du betala för det. Om du är ok med det, är det här den bästa iPhone just nu.

Vilken iPhone ska jag välja 2021?

Trots att de fyra modellerna i detta årets iPhone-lansering har mycket gemensamt så är utan tvekan Iphone 12 Pro Max den modell som sticker ut mest – kanske är det den hittills överlägset bästa iPhone. iPhone 12-familjen är designad speciellt för dem som vill uppgradera från en iPhone X, 11-modell eller äldre iPhones.

Vad är skillnaden på iPhone 7 och 8?

Mellan iPhone 7 och iPhone 8 märks inga enorma skillnader i skärmen. Båda har en Retina HD-skärm på 4,7 tum. Vidare har de båda en upplösning på 1334 x 650 pixlar med 326 ppi och ett kontrastförhållande på 1400:1. Den största skillnaden är True Tone, som lanserades med 8:an.

Vad är skillnaden mellan iPhone 8 och se?

iPhone SE, precis som iPhone 8, stöder 18-watts laddning vilket kan ge en stor boost för batteriet som kan uppnå 50 % på bara 30 minuter när det behövs. I tillägg är USB- och trådlös laddning också praktiskt. Den största skillnaden mellan iPhone 8 och nya iPhone SE är prestandan.

Vilken iPhone ska jag köpa 2020?

Batteritiden är heller inte riktigt lika bra som hos exempelvis iPhone 11. Nackdelarna vägs dock utan tvekan upp av priset och för dig som kanske inte behöver alla de senaste finesserna, men ändå vill ha en relativt framtidssäker och snabb telefon, är iPhone SE (2020) fortfarande ett riktigt bra val.

Vilken iPhone är mest tålig?

Dessa modeller bedöms som IP68 enligt IEC-standard 60529 (maxdjup på fyra meter i upp till 30 minuter): iPhone 11 Pro. iPhone 11 Pro Max.

Vilken iPhone kamera är bäst?

Slutsatsen av vårt test visar att Apples iPhone 12 Pro Max är vinnaren av den bästa mobilkameran just nu! Därefter kommer Samsungs Galaxy S21 Ultra och tätt inpå ligger OnePlus 9 Pro samt Google Pixel 5.

Vilken iPhone har den bästa kameran?

iPhone 12 Pro Max är inte den bästa mobilen som finns, men kommer riktigt nära till att vara den bästa kameramobilen. Den har en 12MP f/1.6 huvudkamera, ett 12MP f/2.2 teleobjektiv (med en 2,5x optisk zoom), ett 12MP f/2.4 ultravidvinkelsobjektiv och till och med en LiDAR-skanner, som möjliggör Night Mode-porträtt.

Vilken iPhone har störst skärm?

IPhone 13 Pro Max är iPhone med den största skärmen och erbjuder en 6,7-tums OLED-skärm på framsidan, liksom den mest avancerade kameran som erbjuds av Apple med ett nytt teleobjektiv och ett nytt huvudobjektiv med 1,7 µm pixlar.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen