Vilken bil ar den dyraste i varlden?

Vilken bil är den dyraste i världen?

Rolls-Royce Boat Tail kostar 28 miljoner US-dollar, motsvarande drygt 231 miljoner kronor. Vill man ta hysteriskt mycket betalt för en bil gäller det att det inte är en dussinbil.

Vad är det dyraste som sålts på Blocket?

Dyrast av ala bilar på Blocket.se är en McLaren P1. För 18,8 miljoner kronor kan man lägga vantarna på den ovanliga superbilen.

Hur mycket kostar världens dyraste husbil?

Marchi Mobile är den österrikiska tillverkaren som representerar exklusivitet, extravagans och lyx. 2014 blev företaget omskrivet då man sålde en guldtäckt EleMMent Palazzo Superior för 20 miljoner svenska kronor – det högsta priset någonsin för en husbil.

Vem äger den dyraste bilen i världen?

Världens dyraste bil kan ha fått en köpare. Nu pekas prins Badr bin Saud ut som ägaren till Bugatti La Voiture Noire efter ett Instagraminlägg. Bilen kostar omkring 180 miljoner kronor.

Hur mycket kostar världens nyaste bil?

En bil som visats upp i Genève och som bara kommer att byggas i ett enda exemplar. En hel del har presenterats under den pågående Genèvesalong, även världens dyraste bil. Bugatti La Voiture Noire ska bara byggas i ett enda exemplar och har en prislapp på 11 miljoner euro – över 116 miljoner kronor.

Hur mycket kostar världens snyggaste bil?

Tesla Roadster Tesla själva beskriver den som en elektrisk superbil, vi kan bara hålla med. Med toppfart på över 400 km/h och acceleration på 0-100 km/h på ca 1,9 sekunder, är det verkligen en superbil. Den blir din för ca 2 miljoner!

Vilken är den dyraste Ferrarin?

Den enda bil som sålts för ett högre pris är Ferrari 250 GTO 4153 GT 1963 som såldes privat till den amerikanska affärsmannen David McNail 2019 för 70 miljoner dollar.

Vilken är Sveriges dyraste bil?

KOENIGSEGG REGERA: 22 MILJONER KRONOR 🚗 Den svenska Koenigsegg Regera presenterades vid Geneva Motor Show 2015 och producerades i 80 exemplar. Bilen erbjuder en 1800 hk hybridmotor med en 100 hk dubbelturbo V8, och tre elmotorer. Den går från 0 till 400 km/tim på mindre än 20 sekunder.

Vad kostar världens dyraste skor?

Debbie Wingham Stilettos – 12,7 miljoner euro De rosa och blå diamanterna på stilettskorna är extremt sällsynta och stora och kostar ca 11 miljoner euro styck.

Vilken är världens snyggaste bil?

Ferrari F8 Tributo Inte en världens-snyggaste-bil-lista utan en Ferrari! Ferrari F8 Tributo introducerades på Internationella bilsalongen i Genéve i mar 2019 och är enligt tillverkaren en “Celebration of Excellence”.

Vilken är världens dyraste parfym?

Den juvelbeströdda flaskan med sitt dyra innehåll existerar endast i tio exemplar och kostar hela 115 000 pund. Det motsvarar mer än 1,4 miljoner svenska kronor och gör Imperial Majesty till världens i särklass dyraste parfym.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen