Vem var det som var mordaren i bron?

Vem var det som var mördaren i bron?

Mördaren visade sig vara Emil Larsson, en föräldralös pojke som ville straffa dem som behandlat honom illa under uppväxten. I sista avsnittet tog han sitt liv i cellen med hjälp av ett gem som han snott av Saga.

Vad heter Saga i bron?

Första säsongen

  • Sofia Helin – Saga Norén.
  • Kim Bodnia – Martin Rohde.
  • Dag Malmberg – Hans Petterson, Sagas chef.
  • Christian Hillborg – Daniel Ferbé, journalist.
  • Kristian Lima de Faria – Åke, Daniels kollega.
  • Yaba Holst – Carina, Daniels chef.
  • Magnus Krepper – Stefan Lindberg, socialarbetare.

Vad handlar bron säsong 3 om?

När en känd dansk genusdebattör och ägare av Köpenhamns första könsneutrala förskola hittas mördad på en byggnadsarbetsplats i Malmö tvingas Saga samarbeta med en ny dansk kollega, som har svårt att acceptera Saga för den hon är.

Vem visar bron?

Bron | Netflix. Netflix och tredje part använder cookies och liknande tekniker på den här webbplatsen för att samla in information om din webbanvändning.

Finns Bron som bok?

Hans Rosenfeldt är mest känd som en av skaparna av tv-serien ”Bron”. Nu är han aktuell med en ny kriminalserie i bokform, där första delen, ”Vargasommar”, ges ut i dagarna. Foto: Amir Nabizadeh/TT.

Vem har skrivit serien Bron?

Hans Rosenfeldt var seriens manusförfattare, ensam sådan de första tre och jämte Camilla Ahlgren i den avslutande säsongen.

Var bor Saga Norén i Bron?

Sagas bostad För att tjuvkika på Sagas lägenhet får man bege sig till Ankargatan 9 i Västra Hamnen. Alldeles invid Turning Torso, på andra sidan den lilla kanalen, ligger huset som är Saga Noréns hem.

Vad heter författaren till Bron?

Ny gränsthriller för ”Bron”-författaren Hans Rosenfeldt – men nu i norr.

Vem skrev serien Bron?

Hans Rosenfeldt
Camilla Ahlgren
Bron/Manusförfattare

Författarskap. Som manusförfattare ligger Rosenfeldt bakom TV-serier som De drabbade, 183 dagar och Bron samt långfilmen Reine & Mimmi i fjällen!.

Vilken kanal sänder bron?

Bron, svensk-dansk kriminalserie i SVT Play. Den numera klassiska repliken ”Saga Norén, länskrim Malmö” har spridits till hela 160 länder. Nu är den älskade kriminalpolisen och Skandinaviens kanske största tv-succé någonsin tillbaka i SVT Play.

Vem är författare till bron?

Vad heter författaren till bron?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen