Vem tillverkar nankang?

Vem tillverkar nankang?

Nankang är en däcktillverkare, som bildades i Taiwan för mer än 50 år sedan. De har sedan de startade växt till att bli en av de mest etablerade däcktillverkarna som idag finns på marknaden. Nankang är ett företag som sedan start haft en hög ambition att tillverka däck som är säkra och pålitliga.

Är nankang däck bra?

Nankang är en av de äldsta och mest traditionella däcktillverkarna i Taiwan. Nankang däck kännetecknas framför allt av sitt fördelaktiga pris / prestanda-förhållande, kombinerat med en mycket hög kvalitet. Nankang betonar själva: stabilitet och bekvämlighet.

Vem tillverkar Nordexx däck?

Nordexx är ett privat märke som distribueras i Europa och tillverkas i Kina. Det erbjuder ett utbud av däck till personbilar och transportörer. Nordexx däck uppfyller de högsta kraven på säkerhet och tillförlitlighet. De är certifierade enligt europeiska och amerikanska standarder.

Vem tillverkar däck?

När det gäller själva däcket är alla tillverkare på gemensam mark. De är beroende av gummi från tropiska gummiträd och råolja. De tillverkar också sina däck i flera länder, även om USA producerar de flesta däcken totalt.

Vem tillverkar Gripmax?

Gripmax däck görs av den kinesiska koncernen Qingdao Grip Tyre Co. Ltd.

Vem tillverkar linglong?

Den kinesiska däcktillverkaren Linglong har med nästan 40 års erfarenhet skaffat sig en bred och trogen kundkrets och har i dagsläget över 8 000 anställda. Företaget grundades 1975 och har länge varit i framkant när det gäller teknisk utveckling.

Vilka Budgetdäck är bäst?

Även i år vill Fattiglappen lyfta fram ett Landsail-däck som bästa billiga budgetdäcket. Landsail Sentury Qirin 990 matchar de bästa däcken när det gäller bromsegenskaper på både torrt och vått underlag. Däcket är tyst, bullermärkningen är bland de lägsta (66 dB) och däcket har bra komfort.

Hur bra är Kumho däck?

Kumhos däck utmärker sig med ett mycket bra grepp på både torra och blöta underlag, vilket är den viktigaste delen i alla fall av säkerhet eftersom det ger både kort bromssträcka och bra styrförmåga. Kumho har även visat sig vara mycket bra i tester när det gäller vattenplaning.

Är Nordexx bra däck?

Nordexx är vårt eget däck som licenstillverkas i Asien. Vi har lagt stor vikt vid att däcket ska uppfylla våra krav på komfort, säkerhet och livslängd. Vi bestämmer gummiblandning och övriga specifikationer så att vi med säkerhet kan erbjuda ett av de absolut bästa budget-däcken.

Är maxxis däck bra?

Däcken testades i tio kategorier, bland annat bromsning på våt och torr väg, kurvgrepp och körning på våt och torr väg. Maxxis Premita HP5 fick 85 poäng av 100 möjliga och utsågs därmed till testvinnare. Andraplatsen gick till Goodyear och däcket Efficient Grip Perform 2, som var det tystaste däcket.

Vilket märke på däck?

De ger Continentals däck 9,1 poäng av 10 möjliga vilket är väldigt bra. De skriver även att vid torrt vägunderlag så vinner Continental testet men att Nokian klarar vattenplaning bättre än Continental PremiumContact 6. Andra däck på testet var Goodyear EfficientGrip Performance som tog hem tredjeplatsen.

Vem tillverkar Gislaved däck?

År nittonhundranittiotvå blev man uppköpta av Continental, och KF drog sig ur däckbranschen. Nästan tio år senare var ett stycke svensk industrihistoria slut, och fabriken lades ner. Istället flyttade man tillverkningen av Gislaved vinterdäck till en fabrik i Portugal, och en annan fabrik i Tyskland.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen