Vem betalar nar nagon ringer fran utlandet?

Vem betalar när någon ringer från utlandet?

Om du befinner dig utanför Europa, du blir uppringd och svarar, så får du själv betala för samtalet. Den som ringer dig betalar vanlig mobiltaxa, men du själv får stå för mellanskillnaden från Sveriges gräns till det land där du befinner dig.

Vad kostar det att ringa utomlands?

När du ringer någon med ett svenskt nummer som befinner sig utomlands kostar det lika mycket som ett samtal inom Sverige. Du som ringer behöver alltså inte betala något extra. Det gäller oavsett om personen du ringer befinner sig inom eller utanför EU.

Vad kostar det att ringa utomlands med 3?

Vad kostar det att ringa utomlands? Inom EU/EES och i UK ringer du till samma pris som i Sverige. Har du ett abonnemang med tilläggstjänsten 3Världen kan du ringa inom det 3Världen-land du befinner dig i och hem till Sverige till samma pris som inom Sverige.

Vad kostar det att ringa utomlands med Telenor?

Om du befinner dig inom EU/EES och ringer till ett land som inte ingår i EU/EES kostar det 8,95 kr/min.

Kan inte ta emot samtal utomlands Comviq?

Undantag för att ringa till utlandet Det finns ett undantag och det är om du har abonnemanget Fastpris GO. Då behöver du köpa till ett saldo som du kan använda till att ringa utomlands. Detta behöver du även göra om du har kontantkorten Fastpris eller Fastpris Mini. Köp +Saldo på comviq.se/tanka eller i vår app.

Hur ringer man till en svensk mobil i utlandet?

För att ringa ett svenskt mobilnummer som befinner sig utomlands slår du in numret precis som vanligt. Om du som ringer befinner dig i Sverige kostar samtalet som att ringa inom Sverige, om mottagaren befinner sig på en plats där det kostar att ta emot samtal är det mottagaren som debiteras.

Vad kostar det att ringa från Finland till Sverige?

Information

Mobil 1,29 kr/min
Fast telefon 0,59 kr/min
SMS 0,45 kr/SMS
MMS 0,99 kr/MMS
Öppningsavgift 0,95 kr

Vad kostar mobilsamtal inom EU?

Kan jag använda mobilen utan extra kostnad när jag reser i EU? Ja. När du ringer, skickar sms eller surfar i ett annat EU-land ingår det i ditt vanliga abonnemang. Antingen betalar du din vanliga inrikestaxa eller så dras det från din pott, precis som om du var hemma.

Hur mycket kostar det att prata i Telenor utomlands?

Prislista för samtal, sms och mms till utlandet

  • Norden. Samtal: 2:40 kr/min. Sms: 0:75 kr/st.
  • EU/EES utom Norden. Samtal: 2:40 kr/min. Sms: 0:75 kr/st.
  • Övriga Europa. Samtal: 9 kr/min. Sms: 4:95 kr/st.
  • USA & Kanada. Samtal: 9 kr/min.
  • Världen 1. Samtal: 19 kr/min.
  • Världen 2. Samtal: 19 kr/min.
  • Övriga länder. Samtal: 24 kr/min.

Hur mycket kostar det att ringa utomlands med tele2?

Mobilen utomlands Använd mobiltelefonen utomlands utan extra kostnader. Du kan ringa, skicka sms/mms och surfa inom det landet du befinner dig i, till andra EU/EES-länder och till Sverige utan extra kostnader.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen