Vart ar varmt i oktober?

Vart är varmt i oktober?

Populära destinationer i oktober

 • Grekland. Varmast: Rhodos. Dagstemperatur 24°c.
 • Egypten. Varmast: Hurghada. Dagstemperatur 31°c.
 • Kanarieöarna. Varmast: Fuerteventura. Dagstemperatur 24°c.
 • Cypern. Varmast: Cypern. Dagstemperatur 27°c.
 • Dubai & emiraten. Varmast: Abu Dhabi. Dagstemperatur 33°c.
 • Seychellerna. Varmast: Seychellerna.

Vart i Spanien är det varmt i oktober?

Varmt i oktober: 23–28 grader

Luft – dag Luft – natt Resmål
27° 18° Mauritius
26° 21° Spanien, Teneriffa
26° 21° Spanien, La Gomera
26° 15° Marocko, Marrakech

Vart i Grekland är det varmast i oktober?

Kreta. En av de mest populära grekiska öarna är Kreta som har temperaturer på 22 grader i oktober. Havet har värmts upp till hela 24 grader så oktober är en passande månad för långa sköna bad. Det finns många resmål att välja mellan på Kreta och de flesta ligger utmed den norra kusten.

Hur varmt är det i Grekland i oktober?

Medeltemperatur Antiparos i oktober är 21°C på dagen och 16°C på kvällen. Medeltemperatur Athen i oktober är 24°C på dagen och 16°C på kvällen. Medeltemperatur Chalki i oktober är 23°C på dagen och 16°C på kvällen. Medeltemperatur Halkidiki i oktober är 22°C på dagen och 15°C på kvällen.

Vart ska man åka i oktober november?

För riktig solsemester har vi flera varma resmål i oktober, bland annat Bali, Thailand och Maldiverna. Lite mildare temperaturer hittar du i andra varma länder som Cypern, Turkiet och Marocko….Behagliga temperaturer

 • Kreta.
 • Madeira.
 • Mallorca.
 • Malta.
 • Rhodos.
 • Sydafrika.

Hur varmt är det i Italien i oktober?

Exempel på medeltemperaturer i Italien Medeltemperatur Genoa i oktober är 18°C på dagen och 12°C på kvällen. Medeltemperatur Milano i oktober är 19°C på dagen och 10°C på kvällen. Medeltemperatur Neapel i 0 är °C på dagen och r°C på kvällen. Medeltemperatur Rimini i oktober är 19°C på dagen och 11°C på kvällen.

Vilken månad är det varmast i Spanien?

Medeltemperatur Cartagena i oktober är 31°C på dagen och 23°C på kvällen. Medeltemperatur Cordoba i oktober är 25°C på dagen och 12°C på kvällen. Medeltemperatur Costa Blanca i oktober är 25°C på dagen och 14°C på kvällen. Medeltemperatur Costa del Sol i oktober är 22°C på dagen och 14°C på kvällen.

Vart är det varmast i Grekland?

Rhodos stoltserar med flest soltimmar i hela Grekland och är passande nog, enligt grekiska mytologin, solguden Helios ö. Under sommaren, och faktiskt ända in i september är medeltemperaturen på Rhodos ca 28-31 grader och vattentemperaturen i havet ca 23-26 grader.

Hur varmt är det i vattnet i Grekland?

Under sommaren, och faktiskt ända in i september är medeltemperaturen på Rhodos ca 28-31 grader och vattentemperaturen i havet ca 23-26 grader.

Är det varmt i Grekland i februari?

Grekland – Väder och temperatur Hur varmt är det när du ska åka till Grekland på semester? Väder, klimat och temperatur har en avgörande påverkan på din resa, oavsett om det gäller soltimmar eller vattentemperatur.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen