Varfor resebyra?

Varför resebyrå?

Ett stort kunnande inom resor, är bara en av en rad fördelar med att boka dina affärsresor genom en resebyrå. Utöver trygga bokningar och bra villkor ser en resebyrå även till att dina resebokningar genomförs på rätt sätt, så att du och dina medarbetare upplever en trygg och bra arbetsmiljö över hela världen.

Vad gör man på en resebyrå?

På en resebyrå förmedlas alla slags resor, hyrbilar, utflykter och biljetter till olika evenemang. Hos en researrangör säljs både arrangörens egna resor och paketerade resor med reguljärflyg. Som resekonsult informerar man kunden om olika resmål, resvägar, priser och hotell.

Vad krävs för att starta en resebyrå?

Innan du sätter igång på allvar, undersök noga om någon är beredd att betala för det du vill erbjuda. Det finns två huvudtrender bland svenska researrangörer. Den ena är att erbjuda paketresor där allt ingår och den andra är att enbart ordna resa och hotell för turisten som sedan får klara sig själv på resmålet.

Vad är en resebyrås sortiment?

En resebyrå ”mäklar” resor, det vill säga säljer andra leverantörers producerade resor, flyg, hotell, hyrbilar, äventyr och. dylikt, och sätter även ihop gruppresor.

Vad ska man tjäna som resesäljare?

Marknadslönen 2021 för resesäljare ligger mellan 26 000 och 32 000 kronor per månad. I kontakt med kunder tar emot och handlägger order och förfrågningar om resor, genomför försäljning avseende individuella resor över hela världen.

Vad tjänar en Reseproducent?

Finns det ingen statistik för ett kön betyder det att det underlaget är för litet för det könet för att man ska kunna beräkna en medellön….Löneskillnader mellan män och kvinnor.

År Medellön kvinnor Medellön män
2017 28 500 kronor 33 500 kronor
2018 31 300 kronor 37 400 kronor
2019 32 100 kronor 35 000 kronor

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen