Var ska man koper biljetter till Premier League?

Var ska man köper biljetter till Premier League?

Hos OLKA Express kan du köpa Premier League biljetter till bl. a. Arsenal, Chelsea, West Ham, Tottenham, Manchester United och Liverpool FC. OLKA Sportresor förmedlar tusentals biljetter till Premier League årligen och vi kan i de allra flesta fall erbjuda biljetter i flera olika kategorier inklusive Hospitality.

Var köper man fotbollsbiljetter?

Ticket2 är Sveriges största marknadsplats för evenemangsbiljetter. Hos oss kan du enkelt och smidigt beställa bra och prisvärda fotbollsbiljetter. Välj den liga du är intresserad av ovan och klicka sedan på den fotbollsmatch du vill köpa biljetter till.

Vad kostar en biljett på Old Trafford?

Säsongsbiljett på Old Trafford kostar allt från £532 till £950 för vuxna. Pensionerärer betaler mellan £257 till £380 och barn £190. Tillkommer gör sedan biljetter för alla cupmatcher, som säsongskortsinnehavare måste köpa till minst 3 matcher.

Vad kostar fotbolls biljetter?

Fotbollsresor till Manchester United

DATUM EVENT LÖS BILJETT Endast matchbiljett
30 dec Manchester United – Burnley 7 415 :-
3 jan Manchester United – Wolverhampton 8 415 :-
22 jan Manchester United – West Ham 5 215 :-
12 feb Manchester United – Southampton 5 415 :-

Vad kostar en fotbollsresa till Liverpool?

Fotbollsresor till Liverpool

DATUM EVENT MED FLYG Flyg, hotell & matchbiljett
11 dec Liverpool – Aston Villa 6 315 :-
16 dec Liverpool – Newcastle 6 415 :-
26 dec Liverpool – Leeds 9 915 :-
15 jan Liverpool – Brentford 5 715 :-

Hur mycket kostar en Liverpool match?

Prisnivåerna på biljetter till Premier League matcher ligger ungefär mellan 37 och 59 pund. När det gäller Champions League-biljetter till Liverpools hemmamatcher så har de samma prisnivåer som kategori A- matcher i Premier League.

Hur köper man biljetter till Serie A?

Köp biljetter till Serie A hos Olkaexpress.se Köp Serie A biljetter och se stora italienska lag som Inter, Juventus, Milan, Roma, Lazio, Napoli och Fiorentina. OLKA Sportresor förmedlar årligen hundratals biljetter till Serie A och vi erbjuder biljetter i flera olika kategorier inkl. Hospitality.

Kan man köpa en match på cmore?

På C More kan du enkelt se kommande matcher och se om de kan köpas separat. Gå till C Mores matchkalender och se om din match går att streama med matchbiljett. Det kan vara ett bra alternativ om du endast vill se en match men inte vill fortsätta med abonnemanget flera månader.

Vad kostar en PSG biljett?

På senare tid har matcherna figurerat mycket i pressen på grund av supportervåld. Fotbollsbiljetterna till hemmamatcherna kostar mellan 74 euro och 38 euro, beroende på vad det är för slags match och var man sitter på arenan.

Vad kostar en biljett till Barcelona?

Fotbollsbiljetterna till hemmamatcherna kostar allt från 165 euro till 69 euro beroende på vad det är för slags match och var man sitter på arenan.

Hur mycket köpte Manchester United Ronaldo för?

När Ronaldo i juni 2009 lämnade Manchester United och skrev på för Real Madrid blev övergångssumman den dittills högsta som någonsin betalats för en fotbollsspelare – 80 miljoner pund (ca en miljard kronor). Ronaldo gjorde sin debut för klubben den 29 augusti mot Deportivo La Coruña.

Hur reser man till Liverpool?

Ta flyget till antingen Manchester eller Liverpool, förslagsvis med SAS eller Norwegian. Bor du i södra Sverige är det oftast billigt att flyga med Easyjet från Köpenhamn. Du kan också boka billiga flyg till London och sedan ta snabbtåget upp till Liverpool (ca 2,5 timme).

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen