Var kan jag anvanda mina EuroBonus poang?

Var kan jag använda mina EuroBonus poäng?

Du kan också använda dina poäng för att få rabatt på biljettpriset i pengar (delbetalning med poäng och pengar). Välj bara de flyg du vill ha och gå vidare till betalningssidan där du väljer ”Använd EuroBonus-poäng”. Poängpriserna gäller för flygningar som utförs av SAS och Widerøe.

Kan man köpa SJ biljett åt någon annan?

En personlig biljett får inte överlåtas eller säljas vidare till annan person. Om du förlorat din SMS-biljett eller E-biljett och har ditt bokningsnummer kan du få en ny biljett via sj.se, SJ App och SJ Biljettautomat.

Hur betalar jag med poäng SJ?

Du kan köpa en poängresa här på sj.se och i vår app. Börja med att göra en sökning på ditt resmål samt ange resenär. I tidtabellen i bokningsflödet kan du högst upp välja att du vill betala med poäng, då ändras priset från pengar till poäng.

Kan jag köpa flygbiljett till någon annan?

Ja, någon annan kan betala din biljett och du kan köpa en biljett åt någon annan.

Hur efterregistrera EuroBonus?

Efterregistrering via onlineformulär Om du är medlem i SAS EuroBonus och har glömt att ange ditt bonusnummer vid bokning/incheckning eller om poängen av oklar anledning inte har registrerats på ditt konto så görs efterregistreringar enklast genom onlineformuläret på SAS hemsida.

Kan man överlåta SAS poäng till annan?

Du kan överföra max 100.000 poäng per år Man kan överföra max 60.000 poäng per transaktion och mottagaren kan som max ta emot 100.000 extrapoäng av dig per år. Priset för att överföra 1.000 poäng är 50 kronor och poängen blir tillgängliga på en gång hos mottagaren.

Hur köpa biljett SJ?

På många stationer så finns det biljettautomat där du kan köpa tågbiljetter. Du kan betala med kontokort och biljetten skrivs ut direkt vid köpet. Här kan du se på vilka stationer det finns biljettautomater.

Hur lång tid tar det att få e biljett SJ?

Kan ombokas För att boka om din resa måste du söka upp din bokning via Min resa och avboka den innan tågets avgång. Då får du ett ombokningsvärde som gäller för resor med SJs tåg och är giltigt i 180 dagar, räknat från första giltighetsdagen.

Vad göra med sj poäng?

Samla och använda SJ Prio-poäng

 1. Köp en resa där SJ kör hela eller delar av sträckan.
 2. Köp SJs periodbiljetter eller Movingobiljetter på sj.se eller i appen.
 3. Handla mat och dryck i bistron ombord på tåget.
 4. Bo på First Hotels.
 5. Använd SJ Prio Mastercard när du köper din resa och för dina övriga inköp.

Vad räcker poängen till sj?

I våra poängshoppar kan du använda dina SJ Prio-poäng till tågresor, biobiljetter, ljudböcker, hyrfilm och mycket mer. Unna dig själv eller ge bort till någon som du tycker om.

Hur beställer man flygbiljetter?

10 tips: Så bokar du billigt flyg

 1. Res inte när alla andra reser. Priset blir högre de dagar många vill flyga på, exempelvis lov och helgdagar.
 2. Prova hit och dit. Nöj dig inte med att göra en prissökning.
 3. Välj enkelresor.
 4. Ta en omväg.
 5. Fråga på resebyrån.
 6. Sista minuten-resa.
 7. Boka tidigt.
 8. Erbjudanden & rabatter.

Hur lång tid tar det innan EuroBonus poäng registreras?

Dina EuroBonus-poäng registreras några dagar efter att du har avslutat resan. Det kan ta lite längre tid om du reste med ett av våra partnerflygbolag. Om du inte har fått dina poäng inom 14 dagar kan du registrera dina poäng i efterhand här.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen