Var ar det bast vader i Sverige just nu?

Var är det bäst väder i Sverige just nu?

Vädertoppen för Sverige

Varmast just nu
14,7° 15:20 Hörby
14,7° 14:50 Gårdstånga
Kallast idag
-14,8° 00:00 Kätkesuando

Vart i Sverige är det varmast idag?

Topplista: Varmast i

MÄTSTATION TEMPERATUR
Måseskär 11,5 °C
Malmö 11,4 °C
Göteborg 11,4 °C
Väderöarna 11,2 °C

Vart är det sol nästa vecka?

Skåne och Österlen är en av de bättre platserna om man vill ha sol nästa vecka, men det kan förekomma lokala skurar även där. I huvudstaden dröjer sig värmen kvar i början på veckan, men liksom i resten av landet blir det ett väderomslag som gör det lite svalare i mitten på veckan.

När är det bäst väder i Sverige?

Juni är den ljusaste av de tre sommarmånaderna, och normalt sett är den också lite torrare och mindre molnig. Juli brukar vara den varmaste månaden – men också den regnigaste. Augusti däremot är lite torrare och nu är badvattnet ofta som varmast, men dagarna blir allt kortare.

När är det varmast i Sverige 2021?

Inledande högtryck Sommaren 2021 inleddes med ett högtryck över Sverige den 1 juni. Solen dominerade i framför allt mellersta och nordligaste delen av landet. Högtrycket förstärktes ytterligare något till månadens andra dag. Den varmaste luften fanns i norr, där Gällivare kom upp i 26,6°.

När är det som varmast i Sverige?

Juli är vanligtvis den varmaste månaden i hela landet och temperaturskillnaderna är då små mellan de södra och norra delarna av landet. Dygnsmedeltemperaturen i juli (genomsnitt 1961-1990) är 15-17 grader i hela Götaland, nästan hela Svealand och hela Norrlands kustland.

Vart är det varmast?

Cypern är nu varmast i Europa, medan Kanarieöarna och Madeira som vanligt erbjuder precis lagom sommarvärme för en aktiv semester.

Var är det sol i Sverige?

Hoburg, Gotland Med hela 645 soltimmar under sju veckor, utsågs Hoburg på södra Gotland som Sveriges soligaste plats förra året.

Hur många grader ska det bli i veckan?

Normala temperaturer för Vecka Nu i oktober är det runt 13 grader på dagen i Vecka och cirka 6 grader på natten. En sommardag i juli blir det ungefär 22 grader. På vintern är temperaturen i januari cirka 2 grader.

Vilken månad brukar vara varmast i Sverige?

Allra varmast är det normalt i slutet av juli och ofta uppmäts de högsta temperaturerna i östra Småland. I Norrland börjar temperaturen vanligen sjunka i början av augusti medan den första halvan av månaden i Götaland och södra Svealand endast brukar vara marginellt svalare än i juli.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen