Vad ska man gora innan Lashlift?

Vad ska man göra innan Lashlift?

ATT TÄNKA PÅ INFÖR…

  • Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen.
  • Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det.

Hur ofta ska man göra Lashlift?

Hållbarheten är individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Lash Lift kan göras om efter tidigast 6 veckor.

Hur länge håller Franslyft?

Ett lash lift ger samma resultat som när man böjer fransarna mekaniskt med hjälp av ett verktyg men skillnaden är att resultatet varar i upp till 8 veckor. Med hjälp av ett lash lift skapar du permanent böjda fransar och det är även vanligt att man färgar fransarna i kombination med behandlingen. På svenska: franslyft.

Hur lång tid tar ett Lashlift?

En YumiLashes-behandling tar ca 1 timme och 45 minuter medan YumiBrows tar ca 45 minuter. Under behandlingen ligger du skönt nedbäddad i en behandlingssäng. Vi börjar alltid med att rengöra dina ögonfransar/ögonbryn. Vid YumiLashes placeras en silikonform på ögonlocket och efter det fästs fransarna upp en och en.

Hur sköter man Lashlift?

SKÖTSELRÅD EFTER DIN LASH LIFT Inga oljeprodukter får användas runt ögonen eller på fransarna under 48 timmar. Man bör undvika att tvätta håret med schampo och balsam första dygnet. Bada inte bastu och utsätt fransarna för hög värme under 48 timmar. Var varsam och gnugga inte fransarna under det första dygnet.

Kan man göra Lashlift med linser?

Det här fantastiska resultatet håller i ca 4-12 veckor. Fråga: Kan jag ha smink- och kontaktlinser under en lash lift behandling? Svar: Nej. Vi rekommenderar att du inte använder smink före en lash lift och brow lift behandling.

Kan alla göra Lashlift?

Vem som helst kan göra en lash lift behandling. Resultatet varierar beroende på ens egna fransar och förutsättningar. Korta och få fransar får till exempel inte samma effekt som ett par långa fransar hade fått.

Kan man göra Lashlift direkt efter fransförlängning?

Detta beror på att du vill att ditt tidigare lash lift ska vara helt utvuxen innan du gör ett nytt lash lift eller brow lift. Vi rekommenderar dock att vänta 24 till 48 timmar att göra fransförlängning efter en lash lift behandling. Efter ett lash lift applicerar vi keratin för att ge fransarna fukt.

Kan man bada med Lashlift?

SKÖTSELRÅD EFTER DIN LASH LIFT Inga oljeprodukter får användas runt ögonen eller på fransarna under 48 timmar. Man bör undvika att tvätta håret med schampo och balsam första dygnet. Bada inte bastu och utsätt fransarna för hög värme under 48 timmar.

Kan man göra Lashlift efter 4 veckor?

Vill man behålla böjen rekommenderas en ny lashlift efter 6-12 veckor. Färgen mattas vanligen ner efter 4-6 veckor och då kan du utan att förstöra effekten på din Lashlift färga dom igen. OBS! – LashLift fungerar endast på naturliga fransar (ej extensions).

Hur länge håller färgning av fransar?

Färgen på ögonfransarna mattas vanligen av något efter 4-6 veckor men vill du förbättra färgen med en fransfärgning kan du göra det utan risk att förstöra effekten på din Lash lift.

Kan man basta med Lashlift?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen