Vad kravs for att fa visum?

Vad krävs för att få visum?

För de flesta länder måste du skicka in ditt fysiska pass samt originalansökan med din underskrift för att kunna ansöka om visum. Det finns dock vissa undantag. Gå till delen om Visum på vår webbplats för att se vilka visumkrav som gäller för just ditt resmål.

Är det säkert att åka till Taiwan?

Allmänna säkerhetsläget. Taiwan är ett tryggt resmål, iaktta normal försiktighet.

Hur kan jag få visum till Turkiet?

Visum för Turkiet stämplas in i ditt pass på en av passidorna. Visumet kan därför inte utfärdas utan ditt pass i original. Skicka därför ditt pass till oss med säker och spårbar budleverans eller post då det är en värdehandling.

Är det svårt att få visum till Sverige?

Om du vill besöka Sverige och är medborgare i ett land utanför EU kan du behöva ansöka om tillstånd för besöket. Om du vill besöka Sverige i högst 90 dagar kan du behöva ansöka om visum. Om du vill besöka Sverige längre tid än 90 dagar ska du ansöka om ett uppehållstillstånd för besök.

Vad krävs för att få visum till Iran?

Följande måste skickas till oss för att vi ska kunna hjälpa dig att söka om turistvisum till IRAN: Passet med en giltighet på minst 6 månader vid hemresa. Passet måste innehålla minst 2 sidor bredvid varandra (ett uppslag) där det inte finns några stämplar. Passet får inte vara trasigt, sprucket eller vattenskadat.

När ska man åka till Taiwan?

Den bästa tiden att åka till Taiwan är mellan februari och april och oktober till december. De här två perioderna ligger på varsin sida om den tryckande sommar- och tyfonsäsongen, men erbjuder istället ett varmt, subtropiskt klimat och några av Taiwans största evenemang.

Har Sverige erkänt Taiwan?

Fram till 1971 representerade Taiwan (officiellt namn Republiken Kina) Kina i FN och FN:s säkerhetsråd, då platsen togs över av Folkrepubliken Kina. Idag är Taiwan erkänt av 23 stater inklusive Vatikanstaten. (Se Taiwans politiska status.)

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen