Vad kostar manadskort Skanetrafiken 2021?

Vad kostar månadskort Skånetrafiken 2021?

Priset är 419 kronor för en liten zon, 639 kronor för en mellanzon och 899 kronor för hela Skåne.

Hur lång tid har man på sig att betala tilläggsavgift?

Om du inte betalar tilläggsavgiften inom 30 dagar tillkommer en påminnelseavgift. Avgiften hanteras av Visma Financial Solutions och om betalning uteblir behöver du betala kostnader för inkasso och ränta enligt räntelagen. Om du tycker att tilläggsavgiften är felaktig har du alltid rätt att överklaga den.

Hur långt innan kan man köpa biljett Skånetrafiken?

Det kostar 30 kronor och skickas inom en vecka. Behöver du ha ett kort snabbare än så kan du besöka ett kundcenter eller ombud för att köpa ett reskort. När du har fått hem ditt kort köper du din biljett och kopplar den till kortet. För att biljetten ska vara giltig måste du aktivera den.

Vad kostar 24 timmars biljett Skånetrafiken?

Alla exempel är för en vuxen inom Skåne. Liten zon: 419 kronor. Mellanzon: 639 kronor. Priset kan jämföras med priset för en 24-timmarsbiljett som är 54, 102 eller 210 kronor för en liten, mellan eller stor zon.

Vad kostar månadskort Skånetrafiken?

Kortet kostar 30 kronor. Till kortet kan du köpa och koppla biljetter. Det gör du också på hemsidan, hos kundcenter, i de nya biljettautomaterna eller hos våra ombud. Du kan koppla 30-dagarsbiljett, enkelbiljett eller 24-timmarsbiljett till kortet.

Hur mycket kostar ett månadskort?

30 dagar: 930 kronor – Höjs med 40 kronor. 620 kronor för reducerat – Höjs med 30 kronor. 90 dagar: 2 700 kronor – Höjs med 120 kronor. 1 810 kronor för reducerat – Höjs med 110 kronor.

Hur betalar man en tilläggsavgift?

Om du vid en biljettkontroll saknar giltig, har felaktig eller ogiltig biljett får du en så kallad tilläggsavgift. Avgiften är för närvarande 1500 kronor oavsett ålder utöver avgiften för biljetten. Vid kontrolltillfället får du ett inbetalningskort med ett belopp som ska betalas inom 10 dagar.

Vad händer om man inte betalar tilläggsavgift?

Betala en tilläggsavgift Om ditt ärendet återkallas efter utredning gör vi en återbetalning. Om betalningen inte kommit till oss inom 10 dagar tillkommer en påminnelseavgift. Betalas inte tilläggsavgiften efter påminnelsen lämnas ärendet över till ett inkassoföretag.

När kan man köpa sommarkortet 2021?

Årets sommarkort kommer att kosta 550 kronor (50 kronor dyrare än förra året). Det är tillgängligt att köpa från och med den 17 maj till och med den 31 juli. Du köper kortet hos ombud eller via Mina Sidor och laddar på produkten på ett grönt resekort.

Hur köper man biljett för hela Skåne?

Det finns flera olika sätt att köpa biljett när du reser med oss. I vår app, med betalkort i biljettautomat och på bussen, här på hemsidan eller hos våra kundcenter och ombud.

Vad kostar årskort på Skånetrafiken?

Hur mycket kostar ett tågkort?

Årskort Silver Plus. Res obegränsat under ett år i valfri klass på alla våra dagtåg samt i 2 klass på nattåget för 67 300 kronor. Kom ihåg att du alltid måste boka plats i förväg om du reser med SJ Snabbtåg och SJ Nattåg!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen