Vad kostar en Dackmontering?

Vad kostar en Däckmontering?

Din bilverkstad erbjuder däckbyte till fast pris. Priset kan variera med efterfrågan men oftast ligger det mellan 200-450 kr. Pris för däckbytet är inte beroende av däcket eller fälgens storlek.

Vad kostar 4 nya sommardäck?

Billigast: 541 kronor (Bythjul). Dyrast: 1164 kronor (Däckia). Prisskillnad för fyra däck: 2492 kronor. Billigast 629 kronor (Däck365).

Vad kostar Däckskifte på fälg?

Montering däck eller fälg vid köp hos Bildemo

Montering däck eller fälg vid köp hos Bildemo Inkl moms
Montering & Balansering 18″ 178 kr/st
Mont & Balansering 19″ 202 kr/st
Montering & Balansering 20″ och uppåt 231 kr/st
Skifte av hjul tillkommer

Vad kostar det att byta fälg?

Vad kostar 4 nya vinterdäck?

Exempelvis så kan man få det dubbade Continentaldäcket för 4 820kr, men ser man inte upp kan det kosta 6 500 kr för samma uppsättning. Och det gäller inte enbart Continental, många premiumdäck har ett stort prisspann, även i de vanligaste dimensionerna.

Vad menas med Hjulskifte?

Hjulskifte eller däckbyte – vad är skillnaden? Ett hjul består av en fälg och ett däck, och under ett hjulskifte så byts en uppsättning däckbeklädda fälgar mot en annan. Hjulskifte är alltså den korrekta benämningen när du nu snart ska byta från sommar- till vinterdäck.

Vad kostar Däckhotell på Däckia?

Du kan känna dig trygg med att förvara dina däck hos oss på Däckia i Skarpnäck. Däckskiftet utförs av våra kunniga montörer som ser till att däcken sitter som de ska. Vi ser också till att tvätta bort vägdamm från däcken innan de förvaras säkert på vårt däckhotell. Hos oss kostar däckhotell från 1595 kr.

Vad kostar Däckhotell i Stockholm?

Däckhotell kostar från 995 kr/säsong, skriv till oss i chatten eller kontakta din anläggning för mer information.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen