Vad kostar det att ta bilen over Oresundsbron?

Vad kostar det att ta bilen över Öresundsbron?

BroPass-årsavgift: 435 SEK. Priserna gäller personbil och husbil (max 6 m), är i SEK och inklusive 25% moms. * För utresan betalar du vanligt BroPass-pris och på hemvägen betalar du ett extra lågt pris.

Vad kostar det att åka över Öresundsbron med tåg?

Från och med söndag den 9 december blir det dyrare att ta tåget över Öresundsbron. Priset för en 30-dagarsbiljett mellan Malmö och Köpenhamn höjs från 2000 till 2195 kronor och mellan Lund och Köpenhamn från 2440 till 2535 kronor. En enkelbiljett över Öresundsbron kommer att kosta 120 kronor – en höjning med 10 kronor.

Varför kostar Öresundsbron?

Öresundsbron strävar efter att de danska och svenska priserna för att åka över bron ska vara prisneutrala. När nu den svenska kronan är osedvanligt svag justeras de svenska priserna upp. Priset för en enkelresa med personbil höjs med 30 kronor till 590 kronor.

Hur kör man över Öresundsbron?

Du kan endast använda registreringsnummer som betalningsmedel på Øresundsbron. Ska du köra genom andra betalstationer behöver du fortfarande din bizz. Personliga registreringsnummer kan inte användas. Du ansvarar själv för att det angivna registreringsnumret är korrekt och aktuellt.

Vad kostar det att köra över Öresundsbron med husbil?

Att resa över Öresundsbron kan kosta väldigt olika. Har du en husbil som är över sex meter lång eller en bil under sex meter samt husvagn finns det fyra priser, 240, 388, 634 eller 850 svenska kronor per överfart.

Vad kostar Brobizz Rödby Puttgarden?

Då får du det lägsta biljettpriset, från 144:-/väg*. Dessutom checkar du in och betalar överfarten automatiskt. Genom Easy Go-samarbetet kan du åka vidare med din bizz över Rödby-Puttgarden, Gedser-Rostock, Öresundsbron och Stora Bält-bron. Alla Easy Go-priser hittar ni på www.easygo.com.

Hur betalar man broavgift Öresundsbron?

Om du inte har en bizz kan du betala både kontant och med betalkort på betalstationen. På Øresundsbron kan du betala kontant eller med de flesta betalkort på betalstationen.

Vad kostar tåg från Malmö till Göteborg?

Ta tåget från Malmö till Göteborg – från 99 | Omio.

När blir Öresundsbron gratis?

Det beräknas bli någonstans runt år 2035-2040, eftersom även landanslutningarna enligt avtalet ska betalas av Öresundsbrons användare. Tidigare har skånska politiker argumenterat för att avgifterna ska behållas även efter att lånen betalts av.

Vad kostar en bizz?

Ett BroPass-avtal kostar 320 kr om året för privatkunder. När du har anmält dig betalar du det årliga abonnemanget tills du själv säger upp det hos Øresundsbro Konsortiet. Detta är rekommenderade priser.

Får man åka över Öresundsbron?

Nu har den covid-relaterade danska gränskontrollen på Pepparholm hävts. Det innebär att de begränsningar som funnits på vägbanan är borttagna. Bakgrunden är att kravet om att kunna visa intyg om covid-vaccinering eller ett negativt covid-test vid inresa slopades den 25 oktober.

Var fungerar min Brobizz?

Din ØresundBizz kan användas i samtliga nordiska betalstationer som är med i EasyGo. Du kan även använda din ØresundBizz på parkeringen vid Köpenhamns flygplats (Kastrup). Du kan kontakta EasyGo direkt för information om priser och vad du bör vara medveten om vid passage på andra anläggningar.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen