Vad kostar det att byta dack pa falgarna?

Vad kostar det att byta däck på fälgarna?

Montering däck eller fälg vid köp hos Bildemo

Montering däck eller fälg vid köp hos Bildemo Inkl moms
Montering & Balansering 18″ 178 kr/st
Mont & Balansering 19″ 202 kr/st
Montering & Balansering 20″ och uppåt 231 kr/st
Skifte av hjul tillkommer

Vart köper man däck online?

Nordens största sortiment av däck online. Bythjul.com är Sveriges största inköpare utav däck i Norden så vi kan erbjuda ett väldigt stort sortiment utav billiga däck & fälg till ett bra pris pga de stora inköpsvolymerna. Vinterdäck hos Bythjul. Köp dina vinterdäck av bythjul och spara 40% jämfört med däckhandeln.

Vad kostar skifte av däck?

Din bilverkstad erbjuder däckbyte till fast pris. Priset kan variera med efterfrågan men oftast ligger det mellan 200-450 kr. Pris för däckbytet är inte beroende av däcket eller fälgens storlek. Många bil och däckverkstäder erbjuder däckhotell, speciellt i de större städerna.

Måste man byta fälgar?

Något många ofta glömmer bort är att även fälgar behöver bytas ut då och då. De blir snabbt slitna och smutsiga. All smuts som bilen råkar ut för hamnar också på fälgarna och smutsen gör att metallen slits och den skyddande lacken vittrar bort.

Hur byter man däck på fälg?

Montera däcket på ena sidan fälgen, hela vägen runt om. Montera din nya cykelslang i ventilhålet på fälgen. Fyll på lite luft i slangen så den får en rund form. Montera i slangen på rätt plats och kräng på andra sidan av däcket, börja vid ventilen och avsluta i motsatt riktning.

Var kan man köpa sommardäck?

Vi på OKQ8 erbjuder sommardäck till bra priser och från flera ledande däcktillverkare. Hitta nya sommardäck till din bil genom att söka efter märke, dimension och profil / tum.

Vad kostar en uppsättning vinterdäck?

Vid en prisjämförelse visar det sig att det skiljer rejält på flera av dem. Exempelvis så kan man få det dubbade Continentaldäcket för 4 820kr, men ser man inte upp kan det kosta 6 500 kr för samma uppsättning.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen