Vad kan man skriva till nagon som fyller ar?

Vad kan man skriva till någon som fyller år?

Grattis på födelsedagen till dig. Må detta bli en fantastisk dag med lycka och välgång. Ett nytt år har gått och nu fortsätter äventyret som är ditt liv. Lyckönskningar och stora kramar på din födelsedag!

Vad ska man skriva till brudparet?

För att lyckönska brudparet kan du använda dig av någon av dessa klassiska hälsningsfraser när du skriver bröllopskortet.

 • “Lyckönskningar till brudparet”
 • “Grattis på bröllopsdagen”
 • “All lycka till i framtiden”
 • “Hjärtliga gratulationer på bröllopsdagen”

Vad kan man skriva på ett grattiskort?

Tips på text till gratulationskort

 • Varma gratulationer på din födelsedag!
 • Med en enkel tulipan…
 • Grattis!
 • Må alla dina önskningar gå i uppfyllelse.
 • Hjärtliga gratulationer på din speciella dag.
 • Hurra, hurra på din dag!
 • Stort grattis på X-års dagen önskar jag dig!
 • Ännu ett år fyllt av äventyr väntar på dig.

Vad skriver man på kort till invigning?

Varma lyckönskningar inför framtiden! Stort grattis och lycka till!

Vad skriver man till en 90 åring?

Vad är lämpligt att skriva som meddelande till den som fyller år? Svar: Stort grattis på 90-årsdagen räcker gott. Vill du tillägga något personligt är det helt i sin ordning.

Vad skriver man till en 18 åring?

GRATTIS på din stora dag! Dagen som du väntat på så länge, nu kliver du in i vuxenvärlden på riktigt. Du blir myndig, får ta egna beslut och ansvar. Men du är en fantastisk tjej som jag är stolt över.

Vad säger man till någon som har gift sig?

Lyckönskningar – Giftermål Jag/Vi önskar er båda all lycka i världen. Gratulerar. Vi vill gratulera och framföra hjärtliga lyckönskningar till er båda på er bröllopsdag. Vi vill gratulera och framföra hjärtliga lyckönskningar till er båda på er bröllopsdag.

Vad skriver man till guldbröllop?

“Grattis till ditt guldbröllop! I ett halvt sekel har ni varit lyckliga tillsammans. Jag önskar dig lång kärlek, god hälsa, dina barns och barnbarns stolthet. Låt dina gyllene händer behålla dina gyllene känslor, och allt guld har förvandlats till glädje, kul och vänlighet. ”

Hur man skriver grattis på födelsedagen?

Jag tänker på dig på din födelsedag och önskar dig bara det allra bästa. Jag hoppas att din dag är lika fantastisk som du själv. Jag hoppas att din födelsedag är lika rolig som du själv är, men jag vet att det är att be om väldigt mycket. Grattis vännen.

Vad kan man skriva till en 18 åring?

Du blir myndig, får ta egna beslut och ansvar. Men du är en fantastisk tjej som jag är stolt över. Du har alltid varit duktig och noggrann. Busig och alltid nära till skratt, jag vet att du kommer klara vuxenlivet galant.

Vad skriver man på ett kort till en pensionär?

Grattis nu är tiden inne, arbete är ett blott minne. Pensionär med vaket sinne, det är livet på en pinne. I pensionärens stora skara, var om inte där vill du vara. Nu får du göra precis vad du vill, jag önskar dig hälsa och många år till.

Vad betyder gratulera?

Ordbok: ’gratulera’ uttrycka glädje över någonting som har hänt någon, exempelvis vid en födelsedag; säga grattis.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen