Vad har hant i trafiken?

Vad har hänt i trafiken?

Singelolycka på väg 73 vid Fors En singelolycka påverkar trafiken i riktning mot Nynäshamn på väg 73 vid trafikplats Fors. Räddningstjänst är på plats.

Vad har hänt i trafiken i Stockholm?

Väg

  • E20 Strängnäs–Södertälje (Trafikstörning) Störning. idag kl 08.23.
  • E18 Hjulstavägen (Trafikstörning) Störning. idag kl 00.01.
  • Söder Mälarstrand (Vägarbete) Störning.
  • Tensta (Trafikstörning) Störning.
  • Lv 222 Värmdöleden (Vägarbete) Störning.
  • Lv 275 Bergslagsvägen (Vägarbete) Störning.
  • Lv 261 Nockebybron (Vägarbete) Störning.

Vad har hänt på väg 73?

Kommande händelser · Södra länken är nattavstängd i riktning mot Nacka under tre vardagsnätter. Underhållsarbeten pågår på Tunnelbanans röda linje nattetid. Söder Mälarstrand stängs av fredag 29/10 – måndag 1/11.

Är det stopp i trafiken?

Tipsa trafikcentralen om ett hinder i vägtrafiken genom att ringa 020-290 290 så bidrar du både till bättre trafikinformation och att trafikcentralen snabbare kan sätta igång rätt åtgärder.

Vad har hänt på Värmdöleden?

En personbil har fått stopp vilket orsakar problem i trafiken på väg 222 mellan Värmdöleden/Anslutning Södra Länken och…

Vad har hänt på Djurö?

Djurö: brott & händelser Inga händelser har rapporterats från Polisen denna dag.

Vad har hänt i Markaryd?

kollision mellan lastbil och personbil. En lastbil och en personbil kolliderar på E4 mellan trafikplats Markaryd Södra och Markaryd Norra, båda fordonen fattar eld. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård skickas till platsen. En person är förd till sjukhus med ambulans.

Vad har hänt på E22?

E22 Kalmar-Karlskrona (Trafikolycka) Begränsad framkomlighet på grund av en viltolycka. Bärgare beställd till platsen. I höjd med Söderåkra. E22 Karlskrona–Kalmar (Trafikstörning) Vägen blockerad i norrgående riktning av militärfordon med haveri.

Varför är det så mycket trafik i Stockholm idag?

Högt tryck på vägtrafiken Pendlingstrafik · När restriktionerna nu lättas förväntas trycket på vägtrafiken att öka. Detta gäller särskilt i rusningstrafiken, med risk för omfattande köer.

Vad har hänt på gröna linjen?

Det är fortfarande stopp på gröna linjen mellan Hötorget och Gullmarsplan. Tunnelbanans linje 17 har tågtrafik mellan Skärmarbrink och Skarpnäck. För att ta sig från Gullmarsplan till Skärmarbrink får man hoppa på linje 18 mot Farsta strand och sedan byta vid Skärmarbrink.

Vad har hänt på Skurubron?

Rådjur på vägbanan på väg 222 vid Skurubron Problem i trafiken i båda riktningarna på väg 222 vid Skurubron. Orsaken är att det har kommit upp djur på vägen.

Vad har hänt i Fisksätra idag?

En polisinsats pågår vid en pizzeria i Fisksätra, utanför Stockholm, efter larm om smällar utanför. – Det har kommit in samtal från personer som har hört smällar, man misstänker skottlossning. En eller flera personer ska ha blivit misshandlade, säger Mats Eriksson.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen