Vad betyder LFC?

Vad betyder LFC?

Liverpools klubbmärke utgörs av en sköld med texten Liverpool Football Club.

Vem är Liverpools bästa spelare?

Mohamed Salah har röstats fram till Liverpools bästa spelare i februari. Mohamed Salah tar hem Standard Chartered Player of the Month för tredje månaden i följd efter att ha fått flest röster av supportrarna. Curtis Jones och Trent Alexander-Arnold var de med näst flest och tredje flest röster.

Vilken fågel har Liverpool?

Liverpoolduva (Caloenas maculata) är en utdöd fågel i familjen duvor inom ordningen duvfåglar. Fågeln är enbart känd från två exemplar, ett numera försvunnet och ett som förvaras på ett museum i Liverpool, England, därav det svenska trivialnamnet.

Vilket land spelar Liverpool?

h. Liverpool är en stad i Merseyside i nordvästra England, norr om floden Merseys mynning. Själva staden har 469 917 invånare (2001), medan storstadsområdet har drygt 1 360 000 invånare. Staden var Europas kulturhuvudstad 2008.

Vem är tränare för Liverpool?

Jürgen Klopp
Liverpool FC/Tränare

Vem äger Man City?

Manchester City FC

Grundinformation
Ägare City Football Group (100 %)
Ordförande Khaldoon Al Mubarak
VD Ferran Soriano
Tränare Pep Guardiola

Vad kallas invånarna i Liverpool?

Själva staden har 469 917 invånare (2001), medan storstadsområdet har drygt 1 360 000 invånare. Staden var Europas kulturhuvudstad 2008. En person från Liverpool kallas Liverpudlian, men går även under benämningen Scouser, vilket syftar på en lokal maträtt – scouse (se lapskojs).

Vem ska Liverpool köpa?

Liverpool kommer att lyssna till bud på Charlie Adam. Spelaren är långt bak i mittfältsledet. Det förväntas att Jay Spearing går till Bolton för lån säsongen ut. Joe Cole är också en spelare som kan komma till att lämna klubben.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen