Vad ar en adress?

Vad är en adress?

En adress är en beskrivning av en plats för till exempel en bostad eller lokal. Det kan även betyda en unik logisk plats, exempelvis i uttryck som ”IP-adress” eller ”minnesadress”.

Vad betyder märkte?

Vad betyder märke? tecken som utmärker något.

Vad betyder fälten?

Inom vektoranalys och fysik är ett fält en funktion av tid och rum vars värdemängd kan vara skalär (skalärfält) eller vektoriell (vektorfält).

Vad betyder märker?

KRAV-märket är den mest kända miljömärkningen på mat i Sverige. KRAV-märket visar att en vara är ekologisk och så hållbart producerad som möjligt. Det betyder att den är producerad med hänsyn till natur, klimat, djur och människor.

Hur förkortas adress?

Adress förkortas adr. Adr. är en avbrytningsförkortning, där man har brutit av ordet efter de tre första bokstäverna. Vi rekommenderar då att man sätter ut en punkt för att visa läsaren att ordet är avbrutet.

Är Toffelhjältar?

Toffelhjälte är en nedsättande och skämtsam beteckning på mannen i familjen som styrs av kvinnan. ”Att stå under toffeln” (från tyskans unter dem Pantoffel stehen) är ett uttryck som används med syftning på skon som symbol för herravälde, och toffel som typisk kvinnlig eller hemmabetonad fotbeklädnad.

Är enkelspårig synonym?

Hur upplevde du uppläsningen av enkelspårig? Föreslå en synonym eller ett motsatsord till enkelspårig….Hur böjs enkelspårig?

adjektiv
positiv en enkelspårig
ett enkelspårigt
den|det|de enkelspåriga

Vad är kunnig person?

Expert är någon som är särskilt kunnig inom något område. Ett annat ord för samma sak är specialist, och även fackman syftar på samma sak. Två andra synonymer är ’sakkunnig person’ och ’kännare’ (jämför även konnässör). Ordet expert finns noterat i svensk skrift sedan 1875.

Är ett kap korsord?

Synonymer till kap

  • udde, landtunga, landspets.
  • fynd, fångst, byte, rov, förvärv, köp; kupp.
  • Användarnas bidrag. såg, klipp, fång, näs, reafynd.

Vad innebär det att en vara är KRAV märkt?

KRAV-märket är den mest kända miljö-märkningen i Sverige. KRAV-märket visar att en vara är ekologiskt producerad. Det betyder att den är producerad med hänsyn till naturen, klimatet, djuren och människorna. KRAV bildades år 1985 för att skapa en miljö-märkning som alla kunde lita på.

Vad innebär att vara saklig?

Hittade följande förklaring(ar) till vad saklig betyder: som (exempelvis i diskussioner) endast ägnar sig åt kärnfrågan och det från en objektiv synvinkel.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen