Vad ar ASME?

Vad är ASME?

ASME är en amerikansk standard som inte är harmoniserad. ASME är en Amerikanska standarder och står för American Society of Mechanical Engineers och är en standard med krav för konstruktion, inspektion, och testning av: Pannor. Tryckkärl.

Vad kommer från ASME?

Aden och Asme, födda 1996, är två barndomsvänner från Hammarkullen i Göteborg. Likt hypade rappare som Z.E, Dree Low, Einár och 1. Cuz har man på kort tid och utan hjälp gjort sig ett namn och samlat ihop miljontals streams på både YouTube och Spotify.

Hur GML är ASME?

Aden x Asme[redigera | redigera wikitext] Aden x Asme är en svensk/somalisk/eritreansk rapduo bestående av barndomsvännerna Aden (född 17 augusti 1996) och Asmerom (född 27 oktober 1996). Deras största hitlåtar är ”Starta vågen” och ”Vossi Bop Remix”, där de gästade den brittiska rapparen Stormzy.

Vad betyder 12 till 12?

”Kortfilmen betyder mycket för mig, vi alla som var involverade hjälptes åt och vi hade roligt när vi spelade in. Att vi gjorde detta tillsammans är sjukt och jag trodde inte att det skulle bli så bra, tror många kommer bli chockade över att se vårt arbete”.

Kan bo i Aden?

Aden är en hamnstad i Jemen. Den första bosättningen på denna plats uppstod någon gång mellan 400-talet f.Kr. och 600-talet f.Kr. Staden består av två delar: Hamnstaden (Little Aden), som är den moderna staden, och Madinat ash-Sha’b, som är den gamla staden och där regeringskvarteren funnits.

Var är Antwan från?

Råby, Västerås
Ant Wan/Födelseort
Ant Wan är uppvuxen i Råby, Västerås och satsade på musiken när han var 18 år och gick i gymnasiet, då var han känd under artistnamnet Råby. Han släppte sina första låtar i april 2016 men det var i november samma år som hans låtar fick uppmärksamhet.

Hur gammal är Einar?

Nils Kurt Erik Einar Grönberg, känd under artistnamnet Einár, född 5 september 2002 i Stockholm, död 21 oktober 2021 i Hammarby sjöstad, Stockholm, var en svensk rappare och låtskrivare. Han fick sitt genombrott vid 16 års ålder, med singeln ”Katten i trakten”.

Hur mycket tjänar Einar?

Einár
Einár efter att ha vunnit Musikförläggarnas pris för ”Årets genombrott” 2019.
Nationalitet Svensk
Genrer Gangstarap, hiphop
Roll Rappare

Vart finns 12 till 12?

Del två av Aden x Asmes kortfilm “12 till 12” finns nu på Dplay! Kingsizemag.se | Svensk rap hiphop musik dans kläder artister tv. Del två av Aden x Asmes kortfilm “12 till 12” finns nu på Dplay!

Vart kan man kolla på 12 till 12?

Inför deras debutalbum släppte man kortfilmen ”12 till 12” som b.la släpptes på YouTube och SVT Play. Idag visas den på SVT.

Vad hette Yemen förr?

YSPbeslutade om ett sammangående med Nordjemen till en stat som fick namnet Republiken Jemen med Sana’a som huvudstad, vilket skedde den 22 maj 1990.

Är Jemen ett fattigt land?

Jemen enades till ett land år 1990 och är det fattigaste landet i Mellanöstern. Landet har under många år varit präglat av inbördeskrig, politiskt våld och oro. Detta har lett till en humanitär kris för befolkningen i landet.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen