Nar ska man vara pa Arlanda?

När ska man vara på Arlanda?

På våra skandinaviska flygplatser öppnar incheckningen 2,5 -3,5 timmar innan flygets avgång, och stänger ca 1 timme innan avresa. På flygplatser utanför Skandinavien kan öppettiderna variera, hör därför med din researrangör på destinationen för exakta tider. Vi rekommenderar att man är på plats i god tid innan.

Hur går incheckning till på Arlanda?

Så här gör du:

  • Placera väskan på bandet (en väska åt gången).
  • Följ instruktionerna på skärmen. Börja med att scanna bagagetaggen.
  • Vänta tills väskan åker iväg på bandet.
  • När inlämning av väskan är klar visas en bekräftelse på skärmen.
  • Nu är du klar att gå till säkerhetskontrollen.

Hur lång tid innan kan man checka in bagage?

På de flesta flygningar kan du checka in online från 30 timmar fram till en timme före avgång. Det går också bra att checka in på flygplatsen. Oavsett hur du checkar in, se till att du är vid din gate och redo för ombordstigning på utsatt tid.

Får man gå in på Arlanda?

På flygplatsen följer vi riktlinjerna från de europeiska luftfartsmyndigheterna, därför vill vi att du även fortsättningsvis använder munskydd i terminalerna och i SkyCity. All inrikestrafik har temporärt flyttat till Terminal 5. Utrikestrafiken avgår och ankommer både Terminal 2 och Terminal 5.

Hur lång tid innan utrikesflyg?

För internationella flygningar till/från Asien och USA är den rekommenderade incheckningstiden tre timmar före avgång. Detta är nödvändigt för att se till att du har tillräckligt med tid på dig för att checka in, lämna ditt bagage, passera genom säkerhetskontrollen och komma fram till gaten i tid.

Hur lång tid innan flyget går Norwegian?

Checka in i vår incheckningsdisk minst 1 timme före din planerade avgångstid. Kom tidigt till gaten och meddela vår personal. Reser du med sportutrustning? Lämna din sportutrustning till vår bagage- eller incheckningsdisk senast en timme före avgång.

När ska man vara på flygplatsen Inrikes?

Tidsfristerna för incheckning och ombordstigning. Vi rekommenderar att du anländer till flygplatsen minst två timmar före avgång. Det är nödvändigt på grund av möjliga väntetider. Vi rekommenderar att du checkar in minst 60 minuter före avgång när du reser inrikes.

Hur lång tid innan flyget går Landvetter?

Om du resar inom Europa är incheckningsdiskarna öppnade två timmar innan du åker, men om destinationen ligger utanför Europa råder vi dig att vara där minimalt tre timmar i förväg. Kontrollera med ditt flygbolag och webbsidan, eftersom olika bolag har olika regler för när du senast måste checka in.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen