Nar kan jag ta ut en ny telefon Telenor?

När kan jag ta ut en ny telefon Telenor?

Hos oss kan du byta mobil efter 12 månader utan extra kostnad. Självklart återanvänder vi din gamla.

Vad händer när mitt abonnemang går ut Comviq?

Vi på Comviq har ingen uppsägningstid på våra mobilabonnemang. Om du har köpt en mobil, och valt att betala den på avbetalning, ihop med ditt abonnemang gäller en bindningstid på 24 månader. Tänk på att du alltid betalar för innevarande faktureringsperiod. Inga återbetalningar för innevarande faktureringsperiod görs.

Vad händer när abonnemanget går ut?

om din bindningstid går ut och du inte har sagt upp abonnemanget fortsätter det att fungera som vanligt. Du betalar fortsatt kostnaden för abonnemanget, om du har betalat för någon hårdvara som varit kopplad till bindningstiden, exempelvis en mobiltelefon, kommer den kostnaden att försvinna.

När kan man byta telefon Comviq?

Men till nästa vår skulle jag kanske vilja uppgradera. Jag hittade att jag kan förlänga mitt abonnemang och byta telefon med tre månader kvar på abonnemanget, är det endast då det är möjligt? Då är det minimum 21 månader mellan byten (om man inte tar slutfaktura och löser ut abonnemanget).

När kan jag ta ut en ny telefon Halebop?

För att få lägre månadskostnad eller mer GB behöver du; teckna ett nytt eller förlänga ett abonnemang, med tillhörande ny mobil, och med en bindningstid på 24 månader. När du kommer till varukorgen kommer du att få alternativet att byta in din gamla mobil och följer sedan de tre enkla stegen du ser där.

När kan man förlänga sitt abonnemang Comviq?

Du kan förlänga ditt befintliga mobilabonnemang och ta del av nya erbjudanden tidigast 3 månader innan din nuvarande bindningstid går ut. Hur flyttar jag med mitt nummer till Comviq? Du kan självklart flytta med ditt gamla nummer när du blir kund hos Comviq. Beställer du ett studentabonnemang.

Kan man byta abonnemang Comviq?

Har du ett kontantkort hos Comviq och vill ändra det till ett abonnemang så gör det enkelt inne i Mitt Konto. Du kan även teckna ett nytt abonnemang och välja “behåll nummer” i vår webbshop – då kommer ditt kontantkortsnummer att föras över till ditt nya abonnemang.

Hur lång uppsägningstid hos tre?

Tänk på att du alltid har en (privatkund) eller en/tre månaders uppsägningstid (företagskund) från det datum som du vill avsluta ditt abonnemang. På Mitt3 kan du se vad ditt abonnemang har för namn och hur lång din uppsägningstid är.

När kan man förlänga sitt abonnemang på tre?

Du kan som tidigast förlänga ditt abonnemang 3 månader innan bindningstiden löper ut. Du kan se din bindningstid och när ditt abonnemang går att förlänga på Mitt3. Mitt3 på webben: Abonnemang > Välj ditt abonnemang > där ser du bindningstiden och när det går att förlänga.

Kan man byta telefon hos Comviq?

Jag har mindre än tre månader bindningstid kvar på min avbetalning – kan jag förlänga den och köpa en ny mobil? Ja, om du har köpt ett abonnemang tillsammans med en mobil och har mindre än tre månaders bindningstid kvar så kan du förlänga ditt abonnemang och därmed köpa en ny mobil med avbetalningsplan.

Hur lång tid tar Nummerflytt Comviq?

SIM-kortet är inte aktiverat när du får det eftersom nummerflytten inte är klar. Du kommer att få ett SMS från oss med det exakta datumet för när nummerflytten kommer ske. Flyttar du ditt nummer från Tele2 till Comviq så kommer flytten ske cirka 5 dagar efter din beställning.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen