Nar gar 1d kontrakt ut?

När går 1d kontrakt ut?

Det blev mer än ett år och de har nu inte satt något fast datum när de tänks komma tillbaka men Liam Payne nämnde i en intervju att han trodde på år 2020, året då One Direction har funnits i 10 år. Fram till år 2020 hade bandet sålt totalt 70 miljoner skivor över hela världen.

Vad har hänt med One Direction?

One Direction bildades 2010, och blev det mest framgångsrika pojkbandet i mannaminne. 2015 gick bandet på paus, och medlemmarna har satsat på solokarriärer. Zayn Malik lämnade bandet i mars 2015, och bandet gjorde ett album som kvartett.

Vad heter de i One Direction?

Harry StylesSång
Louis TomlinsonSångNiall HoranSångLiam PayneSångZayn MalikSång
One Direction/Medlemmar

När var One Directions sista konsert?

”Emotionellt för fansen” Men trots att det kan vara sista chansen att se supergruppen, som först slog igenom med ”What makes you beautiful” 2011, verkar publikintresset svalare än någonsin. När gruppen gick upp på scenen på Ullevaal-stadion i Oslo i fredags fanns det fortfarande biljetter till försäljning.

Vem är Louis Tomlinson tillsammans med?

Louis Tomlinson

Louis Tomlinson
Utbildad vid Hall Cross Academy
Sysselsättning Sångare
Make Harry Styles
Webbplats louis-tomlinson.com/

Vad gjorde Simon mot One Direction?

”Jag ville bara att ni ska få veta att Syco Music och jag har bestämt oss för att gå skilda vägar. Jag ser fram emot vad som komma skall och att återvända till studion för att skriva nästa album”, skriver han bland annat.

Varför splittrades One Direction?

”Killarna är utmattade och vill testa sina solokarriärer”, säger källan. Nu kommer skräckbeskedet fansen fruktat: One Direction lägger ner. Enligt en källa nära bandet kommer det planerade uppehållet vara spiken i kistan. – Killarna är utmattade och vill testa sina solokarriärer, säger källan till Us Weekly.

Varför upphörde One Direction?

Malik lämnade One Direction mitt under en pågående världsturné 2015 på grund av vad han uppgav var stressrelaterade orsaker. Gruppens senaste album var ”Made in the AM” som släpptes 2016.

Vem kom på namnet One Direction?

Det var gästdomaren i X Factor och tidigare sångerskan i Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, som föreslog att de fem grabbarna i One Direction skulle bilda ett band under ett bootcamp 2010. De lyssnade på sångerskan och ställde upp som ett band i tävlingen. 2. Det var Harry som kom på namnet One Direction.

Hur många Världsturneer gjorde One Direction?

Efter fem intensiva år som band, med fem album och fler världsturnéer än man kan räkna, gick One Direction på paus i slutet av 2015. Sedan dess har bandmedlemmarna Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson och Liam Payne alla hunnit släppa soloalbum – två var i fallet Styles och Horan – och åka på egna turnéer.

När var One Direction i Sverige?

Det blev ingen konsert den gången – men nu meddelar Sony Music Sweden att det brittisk/irländska popbandet kommer till Sverige för en konsert den 8 maj 2013. Platsen blir den nya jättearenan Friends Arena i Solna.

När slutade Zayn i One Direction?

Förra veckan tog spekulationerna fart bland One Directions fans, då Payne, Harry Styles, Niall Horan och Louis Tomlinson började följa sin forne gruppmedlem Zayn Malik i sociala medier igen. Malik lämnade One Direction mitt under en pågående världsturné 2015 på grund av vad han uppgav var stressrelaterade orsaker.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen