Nar borjar rean efter jul?

När börjar rean efter jul?

Mellandagsrean börjar traditionellt på annandagen den 26 december. Det är nämligen då som de fysiska butikerna öppnar igen efter julhelgen. Men redan den 25 december kommer några av de bästa fynden då många nätbutiker tjuvstartar mellandagsrean en dag tidigare.

Har Elgiganten mellandagsrea?

Mellandagsrea har för många blivit en lika självklar tradition precis som julhandeln. Det gäller givetvis även för oss på Elgiganten. På vår mellandagsrea kan du runda av året med att köpa det där som du verkligen ville ha men kanske inte fick i jul.

Hur billigt är det på mellandagsrea?

Mobiltelefoner: 39 procent av alla produkter var billigare jämfört med 37 procent på mellandagsrean. Rakapparater: 62 procent av alla produkter var billigare jämfört med 31 procent på mellandagsrean. Stekpannor och grytor: 62 procent av alla produkter var billigare jämfört med 33 procent på mellandagsrean.

När är mellandagsrea 2021?

Mellandagsrean är över men den kommer igen i 2021 där du kan fynda en ny dator, vitvaror eller annan elektronik till hemmet eller kontoret. Fick du mjuka presenter till jul? Datumet för mellandagsrean är redan klar, så gör dig redo, för kl 00:00 den 24 december 2021 börjar årets sista rea.

Varför blir det rea efter jul?

Trots namnet mellandagsrea som egentligen syftar på dagarna mellan annandag jul till nyårsafton är det vissa butiker som smygstartar rean tidigare, i ett försök att locka fler kunder. För de flesta butiker startar rean efter julaftons slut, så den 25 december.

När slutar Januarirean?

Janurarirean börjar i början av januari när de flesta affärer förlänger sin mellandagsrea och döper om den till januarirea. Rean brukar pågå i flera veckor och ibland under hela januari.

När är det rea på Elgiganten?

Rean startar efter midsommar och du kommer att kunna fynda riktigt billig och prisvärd hemelektronik och vitvaror. Du hittar det mesta för lata dagar som en ny läsplatta, en robotgräsklipparen eller en terassvärmare.

När är det mellandagsrea?

Oftast börjar butikernas mellandagsrea den 25 december, direkt efter julafton och fortsätter sedan ett par dagar till flera veckor beroende på vilken affär det gäller. Tänk på att bara shoppa online år, då rekommendationerna är att undvika fysiska butiker.

Vilka har mellandagsrea?

Mellandagsrea 2020: elektronik Mellandagsrean är en perfekt tid att handla dyrare teknikprylar till riktigt låga priser. Behöver du en ny tv, ett par hörlurar? Då är det perfekt att fynda under denna period. CDON och NetonNet är några av de elektronikbutiker som drar igång sin mellandagsrea den 25 december.

Hur länge är det mellandagsrea?

Mellandagsrean varar mellan den 25:e december och den 31:e december. En del butiker väljer dock att fortsätta med rean även in på det nya året.

När börjar sommarrean 2021?

Sommarrea – Från 10 juni och framåt börjar affärerna med sina sommarreor.

Hur länge varar mellandagsrean 2020?

Datum för mellandagsrean 2020 – här är onlinebutikerna med bäst rea. Oftast börjar butikernas mellandagsrea den 25 december, direkt efter julafton och fortsätter sedan ett par dagar till flera veckor beroende på vilken affär det gäller.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen