Nar ar det bast att boka tag?

När är det bäst att boka tåg?

– En resa är alltid billigast 90 dagar före avresan, sedan stiger priset beroende på efterfrågan. Om många vill åka på en viss sträcka stiger priset på den till en maxnivå. Eftersom vi ser delsträckorna som separata biljetter lever de sitt oberoende liv av varandra i systemet.

När är det billigast att boka tåg SJ?

Du hittar de billigaste biljetterna i samband med våra biljettsläpp, som vi har fyra gånger per år. Våra priser styrs av tillgång och efterfrågan. Så ju tidigare du köper dina resor, desto större är chansen att hitta billiga biljetter.

Kan man köpa tågbiljetter på Pressbyrån?

Hos oss kan du köpa tåg- och bussbiljetter över hela landet, oavsett vart du ska resa. Det är bara att komma in i någon av våra 317 butiker.

Hur mycket kostar det att åka till Stockholm med tåg?

Snälltåget är ett prisvärt sätt att resa. Vill du resa till riktigt lågt pris? Boka din resa 2–3 veckor framåt i tiden, och välj resdagar som inte är fredag eller söndag! De billigaste biljetterna kostar från 149 kr enkel resa, men den hittar du bara på de avgångar där det normalt är få som reser.

Är tåg billigare?

Och nästan alltid är tåget billigare än flyget. I dag kan resenären välja mellan att resa med tåg, flyg eller buss på ett stort antal linjer i landet. Både flyg och tåg har differentierade och rörliga biljettpriser, men i jämförelse är tåget nästan alltid billigast.

Hur mycket kostar tågbiljetter till Göteborg?

Vad kostar det att åka tåg till Göteborg? Tågpriserna varierar såklart lite på varifrån i Sverige du åker, men generellt kan sägas att du sällan behöver betala mer än 500 kronor för din tågbiljett till Göteborg.

Hur får man billiga tågbiljetter?

5 tips som hjälper dig hitta billiga tågbiljetter

  1. Köp billiga tågbiljetter online. Tips nummer ett är förmodligen också det som gör störst skillnad.
  2. Var ute i god tid när du ska köpa tågbiljetter.
  3. Jämför noga när du köper tågbiljett.
  4. Var flexibel när du bokar tågbiljetter.
  5. Använd rabatter och medlemskort.

När släpps SJ biljetter 2021?

Jun 16, 2021 07:10 CEST I dag den 16 juni släpper SJ biljetter för hösten, närmare bestämt för perioden 16 augusti – 11 december. Det gäller resor med SJs dag- och nattåg som då kan bokas i alla prisgrupper och flexibilitetsnivåer.

Kan man köpa tågbiljett på stationen?

På många stationer så finns det biljettautomat där du kan köpa tågbiljetter. Du kan betala med kontokort och biljetten skrivs ut direkt vid köpet.

Kan man köpa Jojo kort på Pressbyrån?

Försäljning sker i våra butiker som ligger på flygplaster eller i närheten av en flygbusshållplats i Stockholm, Lund & Malmö. Vi har enkelbiljetter, förköpsbiljetter, periodkort och laddningar för de flesta lokala färdbevisbolag. Välkommen in!

Vad kostar resa till Uppsala?

Enkelbiljetter för vuxna

Enkelbiljett Förköp Ombord (ej Upptåget/SL-pendeln)
ZON 1+2 + SL 91 kr 109 kr
ZON 2+5 + SL 91 kr 109 kr
ZON 1+2+5 + SL 117 kr 144 kr
ZON 1+2+3+5 + SL 144 kr 180 kr

Vad kostar det att åka tåg?

Snabbtåget mellan Stockholm och Göteborg, MTR Express, kostar från 185 kronor enkel väg för vuxna. Ungdomar (under 26), pensionärer och studenter har 20 procent rabatt. SJ:s Snabbtåg kostar från 195/ 295 kronor för andra/första klass. Studenter och resenärer under 26 år har 15 procent rabatt.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen