Maste man vara 18 for att checka in pa hotell?

Måste man vara 18 för att checka in på hotell?

För boende som är yngre än 18 år krävs det att förälder, målsman eller annan vuxen ansvarig person över 18 år bor på hotellet samtidigt (behöver ej bo på samma rum). Om du bokar rum åt någon som är under 18 år, hålls du ansvarig för den underårige, oavsett om du själv bor i rummet eller inte.

Kan man boka hotell om man är 17?

Många hotell kräver, precis som du säger, att den personen som checkar in har fyllt 18 år. Vissa hotell har även högre åldersgränser. Vissa hotell har som regel att alla gästerna måste vara över en viss ålder för att få bo där. Det kan också vara så att yngre gäster är välkomna men då i målsmans sällskap.

När kan man checka in på Scandic?

Du har ditt rum till kl. 12.00 på avresedagen. Önskar du checka ut senare än kl. 12.00, ta kontakt med receptionen.

Kan man checka in tidigare på hotell?

Vanligen har man tillträde till sitt rum senast från kl 15.00 den dag då man checkar in. Då man lämnar hotellet skall detta ske senast kl 12.00. Man kan träffa avtal om andra tider, men man kan då få vara beredd på att betala mer. Kommer man senare måste man meddela hotellet detta.

Hur gammal måste man vara för att checka in på vandrarhem?

Numera är det många hotell som kräver att personen som checkar in är 18 år fyllda. Det är därför kundens eget ansvar att undersöka med hotellet vad som gäller innan man bokar.

Hur gammal måste man vara för att gå på spa?

Då är alla barn från 0 år och uppåt välkomna. Övriga dagar och tider har vi en åldersgräns i spa på 18 år eller 13 år i målsmans sällskap.

Får man bo på hotell om man är 13?

Numera är det många hotell som kräver att personen som checkar in är 18 år fyllda. Det är därför kundens eget ansvar att undersöka med hotellet vad som gäller innan man bokar. Detta går i de flesta fall fint, beroende på vilket land/hotell det gäller.

Får man ha besök på hotellrum Scandic?

Av säkerhetsskäl tillåter vi endast våra medarbetare och incheckade gäster att vistas fritt i hotellrum eller andra reserverade lokaler.

Hur checkar man ut från hotell?

Vissa hotell tillåter sina gäster att checka ut lite senare, men man ska i förväg avtala detta med personalen. Kolla alltid särskilt noggrant om du har tagit med dig alla dina saker innan du lämnar rummet. Sedan kan du gå direkt till receptionen där du lämnar rumsnyckeln och betalar din vistelse.

När är utcheckning på hotell?

Eftersom hotellreglerna för tidig incheckning (vanligtvis före kl. 14.00) eller sen utcheckning (vanligtvis efter kl. 12.00) varierar beroende på läge och på hotell, bör du ringa hotellet direkt före ankomst för att göra nödvändiga arrangemang.

Kan man ta med barn på spa?

Alla hotell som har en spaavdelning tillåter inte att man får ta med sig barn in på spaavdelningen. De hotell som tillåter barn på spa har olika åldersgränser för hur gammal barnet måste vara.

Får barn vara på spa?

*Barn under 15 år i målsmans sällskap. Barn ska vara helt blöjfria och kunna bada i vanliga badkläder (ej badblöja). Under sommaren anpassar vi Yasuragi för både stora och små – vi kallar det Yasuragi Kids.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen