Maste jag skriva ut min flygbiljett?

Måste jag skriva ut min flygbiljett?

Du behöver inte skriva ut din biljett, men se till att du sparar din biljett så du alltid har den tillhands. Du använder din e-biljett för att checka in online eller på flygplatsen. Även fast vi rekommenderar alla att checka in online, är det i de flesta fall fortfarande möjligt att checka in på flygplatsen.

Måste man skriva ut resedokument?

Beroende på vilken flygplats du flyger från måste du kunna visa upp dina resedokument samt ett mobilboardingkort, ett pappersboardingkort som du skrivit ut själv eller ett pappersboardingkort som du hämtat i incheckningsdisken.

Hur går det till när man ska flyga?

Incheckning och andra ombordstigningsrutiner måste genomföras minst en timme före flygets avgångstid.

  1. Incheckning och andra ombordstigningsrutiner måste genomföras minst en timme före flygets avgångstid.
  2. När du checkar in på flygplatsen får du ett inrikes incheckningsmeddelande och boardingkort för ditt utrikesflyg.

Måste man skriva ut boarding pass?

Ja, det står i flygbolagens regler att du måste skriva ut ditt boardingkort. Boardingkortet kan skrivas ut omgående efter att du mottagit det via epost.

Kan man skriva ut biljetter på Arlanda?

Ja, har du möjlighet så checka gärna in hemma så får du ditt boardingkort i telefonen eller skriv ut det i förväg.

Finns det skrivare på Arlanda?

Skippa alltså Arlandas gästnät och kör nätverket i loungen istället, det är helt utan begränsningar. I ett av hörnen finns det datorer att låna och skrivare att använda, helt gratis.

Vem kan få resedokument?

För att kunna få ett resedokument ska du vara erkänd flykting enligt 1951 års Genèvekonvention eller vara statslös och uppfylla kraven i 1954 års New York-konvention.

När ska man vara på Arlanda innan avgång?

På våra skandinaviska flygplatser öppnar incheckningen 2,5 -3,5 timmar innan flygets avgång, och stänger ca 1 timme innan avresa. På flygplatser utanför Skandinavien kan öppettiderna variera, hör därför med din researrangör på destinationen för exakta tider. Vi rekommenderar att man är på plats i god tid innan.

När kan man gå igenom säkerhetskontrollen?

För att passera säkerhetskontrollen måste du visa upp ditt boardingkort. Ett giltigt boardingkort får du efter att du har checkat in på en flygning. Om du saknar ett giltigt boardingkort medges du inte tillträde till området innanför säkerhetskontrollen.

Måste man skriva ut boarding pass Ryanair?

Varje boardingkort måste skrivas ut och visas upp på ett separat A4-ark eller visas upp via vår app. Kunder som inte checkat in inom ovan deadlines kommer att debiteras avgiften för incheckning på flygplatsen enligt gällande nivå i vår prislista.

Hur får jag mitt boardingkort?

När du checkar in manuellt över disk på flygplatsen, måste du kunna uppvisa/uppge flygbolagets referensnummer (som står på din flygbiljett) tillsammans med giltig legitimation/pass/visum. Du får då ditt boardingkort och kan fortsätta vidare genom säkerhetskontrollen och till din gate.

Måste man skriva ut flygbiljett Norwegian?

Du kan checka in i våra självbetjäningsautomater på utvalda flygplatser. Ange din bokningsreferens och skriva ut ditt boardingkort. Svårare än så är det inte. Om du reser med incheckat bagage, lämna det i bag drop-området (med bagagetaggar) efter incheckning.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen