Kan SIM-kort ga ut?

Kan SIM-kort gå ut?

Om du inte använt eller laddat ditt kontantkort på 12 månader kommer det att pausas i 1 månad. Under denna pausmånad påminner din operatör dig via SMS att kontantkortet snart förfaller. Efter denna pausmånad upphör kontantkortet att gälla och du kan inte längre återuppta numret.

Är simkort och kontantkort samma sak?

För såhär: Om man inte har ett abonnemang till sin mobiltelefon kan man istället köra med kontantkort. Ett SIM-kort som alltså inte är knutet till ett abonnemang, utan till ett förbetalt belopp som går att fylla på. Och det är ett kort.

Hur länge kan man ha ett kontantkort?

Kontantkortet gäller tillsvidare och upphör automatiskt om du inte gjort ett utgående samtal, skickat ett sms/mms eller surfat, alternativt laddat på kontantkortet under en sammanhängande period om 12 månader. När giltighetstiden tar slut pausas kontantkortet under en månad.

Vad kostar det att surfa med kontantkort?

De flesta väljer idag kontantkort med fast pris. Med “fast pris” så ingår obegränsade eller ett visst antal samtal och SMS/MMS. Du betalar alltså inte per SMS du skickar eller per minut när du ringer. Hur mycket det kostar att ladda på kontantkortet beror vanligtvis på hur mycket surf du behöver.

Hur fungerar Telia kontantkort?

Kontantkortet gäller tillsvidare och upphör automatiskt om du inte använt eller laddat på kontantkortet under en sammanhängande period om 12 månader. När giltighetstiden tar slut pausas kontantkortet under en månad. Om du laddar kontantkortet under pausmånaden aktiveras kortet och fungerar som vanligt igen.

Varför funkar inte mitt nya SIM-kort Comviq?

Ditt nya SIM-kort aktiveras automatiskt efter att du satt in det i din mobil. Har ditt nya SIM-kort inte kommit igång inom 15 minuter, prova att starta om mobilen. Om du inte sätter in det nya SIM-kortet i en mobil inom 30 dagar från att du fått det kommer det sluta att fungera, och du måste beställa ett nytt.

Hur fungerar kontantkort Telia?

Hur länge håller ett kontantkort Comviq?

Om kortet inte tankas inom 12 månader blir det ogiltigt och numret kan inte aktiveras igen. Innestående pengar på saldot går då förlorade. Om du aldrig tankat ett kort hittar du giltighetstiden för numret på startpaketet som ditt kontantkort levererades i. Ett mobilabonnemang är giltigt så länge det betalas.

Hur mycket kostar ett kontantkort?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen