Kan man bestalla fran Asos till Sverige?

Kan man beställa från Asos till Sverige?

När du beställer från ASOS till Sverige behöver du inte betala tull-och importavgifter. Du kan besöka Tullverkets hemsida för mer information om avgifter och skatter när du shoppar på nätet.

Vart ligger Asos lager?

I sommar tar den brittiska e-handelsjätten Asos över konkurrenten Zalandos lager utanför Berlin. Härifrån ska man serva sina kunder i Tyskland men även nyckelmarknader som Skandinavien och Frankrike.

Varifrån skickar Asos?

Varifrån skickar ASOS? Från och med 2013 ligger ASOS huvuduppfyllningscenter i Barnsley, South Yorkshire i Storbritannien, där de har 3 500 anställda. De två andra uppfyllande centren finns i USA och Europa.

Varför kan jag inte beställa från Asos se?

Handla endast från sidorna nedan för att vara säker på att du använder ASOS.Om du vill shoppa från vår brittiska sida eller om landet du vill beställa från inte finns med i listan ber vi att du använder vår globala ASOS-sida: ASOS.

Hur lång tid tar det att få paket från Asos?

Standard Click & Collect-leverans kostar 40,00 kr (gratis för beställningar över 368,00 kr)och finns tillgängligt i hela landet. Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar*.

Har Asos ett lager i Sverige?

Leveransmetoder som finns tillgängliga för Sverige: Standard Click & Collect-leverans. Tidsbestämd leverans.

Kan man lita på Asos?

Köp inte från Asos- de lurar kunder Asos skickade aldrig mina varor och hävdar sedan att jag ska betala retur för varor som aldrig skickats!! Otroligt svårt att få hjälp av en knappt existerande kundtjänst. Asos är egentligen inte ens värda en stjärna. Aldrig mer Asos!

Är Asos äkta?

Här på ASOS säljer vi endast varor som är äkta och genuina. De är köpta direkt från de märken vi erbjuder, så du kan vara säker på att de är äkta vara och inte falsk även om vissa produkter ibland kommer i förpackningar som inte har märkets logga på sig.

Vilket land ligger Asos i?

Asos

Asos
Asas
Berg
Land Irak
Provins Sulaymaniyya

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen