Kan man anvanda busskort pa tag Vasttrafik?

Kan man använda busskort på tåg Västtrafik?

Våra biljetter gäller på både tåg, buss, spårvagn och båt. Vilken du ska välja beror på hur gammal du är, hur ofta du reser och vart du ska.

Hur betalar man buss i Göteborg?

På samtliga bussar inom regionen, med undantag i Göteborg, Mölndal och Partille, kan du köpa biljett hos föraren. Du betalar med bankkort.

Hur stämplar man på Västtrafik ungdom?

När du går ombord:

 1. Tryck på +.
 2. Tryck på V en gång för varje vuxen.
 3. tryck på S en gång för varje ungdom (7-19 år).
 4. Tryck på K för klar.
 5. Håll kortet mot kortläsaren.

Kan man köpa biljett ombord på SJ?

Det är inte möjligt att köpa biljett ombord på SJs tåg (1). Bokningsavgiften framgår av biljetten.

Kan man åka med busskort på tåg?

SJ:s Intercitytåg samt Tågab Kortet gäller för de zoner som ditt periodkort gäller i. Kortet måste vara aktiverat innan du stiger ombord. Du kan aktivera kortet på de ställen du kan köpa periodkort. Våra enkel- och appbiljetter gäller inte på tåg.

Hur betalar man med kontoladdning Västtrafik?

Betala med kontoladdning ombord Resa i en zon: Check in genom att visa kortet mot kortläsaren när du går ombord. Resa i flera zoner: Tryck på knappen +, checka sedan in när du går ombord och checka ut genom att visa kortet mot kortläsaren igen när du stiger av.

Hur betalar man biljett Västtrafik?

Du väljer mellan kontokort eller Swish.

 1. Om du väljer kontokort har du möjlighet att spara ditt kortnummer i appen för att det ska gå snabbt att köpa biljett nästa gång. Du kan behöva bekräfta dina köp med Bank-ID eller 3D Secure.
 2. Swish är ett bra alternativ för dig som inte kan/vill betala med kontokort.

Hur betalar man när man åker buss?

 1. Betalkort. Reser du bara ibland är det enklaste sättet att köpa biljett att använda ett betalkort och köpa biljett i samband med resan.
 2. Blippa betalkort på stadsbuss.
 3. Reskortet.
 4. Biljettautomater.
 5. Kundcenter.
 6. Ombud.

Kan man köpa biljett ombord på Norrtåg?

Ombord på tåget Vi rekommenderar dig att köpa din resa i förväg på webben, eftersom Minibiljetten alltid är det billigaste alternativet. Men självklart kan du köpa din biljett av tågvärden ombord på tåget om det kniper, bara du är medveten om att den kostar lite mer.

Får man ta med Elscooter på tåg?

Det är tillåtet att ta ombord elsparkcyklar som är hopfällbara på fordon i UL-trafik. Detta gäller på stadsbuss, regionbuss och Upptåget. De tillåtna måtten är max 120 cm i hopvikt läge och vikten får max vara 15 kg. Du får inte ha på dig rullskridskor ombord på våra bussar och tåg.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen