Kan jag anvanda min surf utomlands?

Kan jag använda min surf utomlands?

EU:s roamingregler innebär att du kan använda telefonen i ett annat EU-land utan att betala några extra avgifter. Du betalar lika mycket som hemma för samtal (till mobil eller fast telefon), sms och surf. Det kostar heller inget extra att ta emot samtal eller sms i utlandet.

Vad kostar det att surfa utomlands?

Det är gratis att surfa inom EU och EES Det innebär alltså att du inte betalar något extra för att surfa i utlandet. En operatör kan förbjuda utlandssurf för sina abonnemang och kontantkort, men om operatören erbjuder utlandssurf får den inte kosta mer än i Sverige.

Vad kostar det att ringa till USA med Telenor?

Om du befinner dig inom EU/EES och ringer till ett land som inte ingår i EU/EES kostar det 8,95 kr/min. Till exempel om du befinner dig i Spanien och ringer till USA.

Kan man surfa med kontantkort utomlands?

Använd ditt kontantkort utomlands Har du registrerat ditt kontantkort kan du surfa, ringa och skicka sms/mms till samma pris som hemma inom EU/EES.

Kan man surfa med Comviq utomlands?

Har du ett abonnemang hos Comviq kan du använda upp till 12 GB fritt inom EU, Norge, Island, Liechtenstein och Storbritannien (gäller inte Fastpris Mini). +Saldo köper du enkelt på comviq.se/tanka eller i vår app.

Vad kostar det att ringa från Polen till Sverige?

Vad kostar det att ringa utomlands? Inom EU/EES och i UK ringer du till samma pris som i Sverige. Har du ett abonnemang med tilläggstjänsten 3Världen kan du ringa inom det 3Världen-land du befinner dig i och hem till Sverige till samma pris som inom Sverige.

Vad kostar det att ringa från Portugal till Sverige?

Ringa till svensk mobil som befinner sig utomlands När du ringer till ett svenskt mobilnummer i utlandet, tillkommer inga extra kostnader för dig. Mottagaren betalar minutkostnaden mellan Sverige och det land hen befinner sig i.

Hur mycket kostar det att ringa till USA från Sverige?

Information

Ringa samtal 5,95 kr/min
Ta emot samtal 4,95 kr/min
Skicka SMS 4,95 kr/SMS
Ta emot SMS 0,00 kr/SMS
Öppningsavgift 0,99 kr

Hur mycket kostar det att skicka SMS till USA?

Samtal inom Usa

Samtal till fast/mobil 13,95 kr/minut
SMS 3 kr/SMS
MMS 1,49 kr/MMS *
Data 1 kr/MB

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen