I vilken ordning anvander man Ansiktsolja?

I vilken ordning använder man Ansiktsolja?

Du kan använda oljan enbart, och låta den ersätta din dagkräm eller nattkräm, men du kan också använda den som ett serum. Då applicerar du först oljan, låter den sjunka in i huden ett par minuter och sen applicerar du ansiktskrämen ovanpå. Du kan också ha oljan efter ditt vanliga serum, som steg två.

Vilken ordning solkräm?

Applicerar man en creme eller ansiktsolja, som har större molekyler, innan serumet, så kan serumet inte tränga ner och göra sitt jobb. För att få bukt på torr hud i vinter så är det alltså serum först och sedan ansiktsolja och / eller creme som gäller.

Vilken ordning toner?

Du börjar med de tunna produkterna, vilket blir allt i vätskeform som toner, esscence, syror och serum. Dessa produkter består oftast av mindre molekyler och kan därför ta sig längre ner i huden. Har du applicerat en kräm innan dessa får de inte utrymme att tränga in på samma sätt.

Vad är skillnaden på serum och olja?

En ansiktsolja är likt vad namnet avslöjar en olja och därmed inte vattenbaserat (vilket serum ofta är). En ansiktsolja är därför tyngre i sin natur och tränger inte lika djupt ned i huden som ett serum – utan agerar istället som en skyddande barriär ovanpå huden.

Vilken toner är bäst?

Tonern från Hickap innehåller allas vår favoritingrediens – fuktbomben hyaluronsyra. I ingredienslistan hittas också salicylsyra som reglerar talgproduktionen, alltså det som ger oss fet hy. Hickaps alla produkter är även veganska, parfymfria och dermatologiskt testade.

Hur lägger man en bas makeup?

Så fixar du bästa basmakeupen – steg för steg

  1. Grunda med primer. En primer är den bästa basen för en hållbar makeup.
  2. Lägg en bra foundation. Att hitta rätt nyans på din foundation som passar din hudtyp är avgörande för en perfekt makeupbas.
  3. Täck med concealer.
  4. Fixera med puder.
  5. Avsluta med settingspray.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen