Hur mycket kostar en tandbro?

Hur mycket kostar en tandbro?

Tandbro pris Priset varierar beroende på hur många tänder som skal ersättas dvs hur många kronor som ska vara med i bron, se prislista. Vid saknad av en tand då två granntänder används för att sluta luckan emellan kostar det mellan 13500-15500 kr.

Vad är bäst brygga eller implantat?

Implantat fäster konstgjorda tänder När implantatet läkt fast i käkbenet kan kronan eller bron fästas på det. Det går att ersätta en enstaka förlorad tand med krona på ett implantat. Är det flera tänder som är borta går det bra att fästa en bro på flera implantat.

Vad kostar ett besök hos Folktandvården?

Vad kostar en undersökning? Priset på vad du betalar för din undersökning är beroende på din munhälsa och vilken omfattning som krävs vid undersökningen. Hos oss kostar en basundersökning normalt mellan 680 och 1 345 kronor hos tandhygienist eller tandläkare. Om du har ett tillgängligt ATB dras det av vid betalning.

Kan man slipa på en tandkrona?

Hur gör man en tandkrona och hur länge håller den? Vid kronterapi slipar man 1,5-2mm på alla ytor på tanden för att göra plats till ett nytt skal ofta av porslin. Ett avtryck tas av den slipade tanden och det skickas till tandtekniker. Under tiden får patienten en temporär krona i cirka tio dagar.

Vad betalade ni för tandimplantat?

Priser & kostnader för tandimplantat Priset brukar vara från 29.000 kronor. Men du kan ta hjälp av tandvårdsbidraget och högkostnadsskyddet. Du får ersättning med 50 procent av referenspriset vid ett ingrepp på mellan 3 000 och 15 000 och ersättning för 85 procent av referenspriset om ingreppet kostar mer än 15 000.

Hur ont gör ett tandimplantat?

Nej, det ska inte göra ont. Operationen görs i lokalbedövning, på samma sätt som när man till exempel lagar en tand. Efter operationen behöver du smärtstillande läkemedel för att motverka obehag när bedövningen släpper. Dessa läkemedel minskar även svullnaden i operationsområdet.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen