Hur manga lander saljs Nivea?

Hur många länder säljs Nivea?

Nivea – välkänt varumärke När Nivea creme lanserades 1911 revolutionerades hudvården eftersom det var världens första stabila kräm som baserades på olja och vatten. Idag säljs Nivea i cirka 200 länder och är därmed ett världens största och främsta hudvårdsmärken.

Var tillverkas Nivea?

Beiersdorf AB är baserat i Göteborg och har cirka 60 anställda / grundades 1946. Med våra varumärken NIVEA, Eucerin, Hansaplast och Atrix har vi ett tydligt fokus på våra kunders behov. Beiersdorf AB är ett av över 150 internationella dotterbolag till kosmetikföretaget Beiersdorf AG, som är baserat i Hamburg, Tyskland.

Vem säljer Nivea?

Köp produkter från Nivea online hos Apotek Hjärtat!

Hur många olika Nivea produkter finns det?

NIVEA – 100 ÅR AV SKAPANDE HISTORIA Tack vare denna strategi har vi de senaste decennierna utvecklat en rad olika innovativa hudvårdsprodukter – allt från deodoranter till solskyddsprodukter. Vi arbetar med över 50 inrättningar världen över för att säkerställa att våra produkter är anpassade för din hud.

Är Nivea Creme bra för ansiktet?

Nivea Creme är en hudkräm för hela kroppen. Används med fördel på extra torra områden så som armbågar, knän, händer och ansikte. Passar både vuxna och barn. Formulan med Eucerit, Panthenol och Glycerin återfuktar intensivt och lugnar huden.

Vad doftar Nivea?

Om NIVEA Creme En stor del av charmen med NIVEA Creme sitter i doften. Den diskreta och milda parfymoljan har blivit en klassiker bland krämdofter. Blandningen av citrusinslag hos bergamott och apelsin ger en fräsch doft som rundas av med toner av lavendel, ros, syrén och liljekonvalj.

Vilket år lanserades Nivea?

När NIVEA Creme lanserades 1911 revolutionerades hudvården eftersom det var världens första stabila kräm som baserades på olja och vatten.

Hur bra är NIVEAs produkter?

NIVEAs omvårdande produkter förser huden med lipider och intensiv återfuktning. De stödjer hudens egen skyddsbarriär och motverkar vätskeförlust. De ger dessutom huden näring och bidrar till ett mjukt och hälsosamt utseende.

Är Nivea parfymfri?

Passar både vuxna och barn. Formulan med Eucerit, Panthenol och Glycerin återfuktar intensivt och lugnar huden. Passar normal till torr hud. Milt parfymerad.

Är Nivea kräm bra för ansiktet?

NIVEA Creme och NIVEA Soft passar alla hudtyper för omvårdnad av ansikte, kropp och händer.

Vad innehåller NIVEAs produkter?

Nivea Creme 75 ml

  • Hudkräm för normal till torr hud. Kan användas för både kropp och ansikte.
  • Aqua, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Glycerin, Lanolin Alcohol (Eucerit ), Paraffin, Panthenol, Magnesium Sulfate, Decyl.
  • 4.6.
  • Fri frakt – Apotek Hjärtat erbjuder alltid leveransalternativ med fri frakt.

Är hudvård nödvändigt?

– Forskare har visat att de fem vanligaste konserveringsmedlen i hudvård påverkar hudens naturliga, goda bakterieflora. Ny forskning visar ett samband mellan obalans i bakteriefloran och vanliga hudåkommor som akne och eksem.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen