Hur lang tid tar det att skicka paket till Storbritannien?

Hur lång tid tar det att skicka paket till Storbritannien?

Hur lång tid det tar att skicka paket till England beror på vart i England du skickar. Ledtiden varierar mellan 1-7 dagar, men med våra expresstjänster kan ditt paket vara framme i London imorgon!

Hur lång tid tar det att få paket från Finland?

i genomsnitt på 3 dagar (expressleveranser ej medräknade). Även paketens så kallade sista kilometer, det vill säga transporten från Postis distributionscentral till konsumenten, gick med Postis transport snabbare än genomsnittet, på 1,4 dagar.

Hur lång tid tar det att få ett paket från Göteborg?

Den normala leveranstiden för att skicka ett paket inrikes är normalt en arbetsdag med undantag för vissa orter som du kan se på PostNords hemsida. Inom EU är paketet normalt sett framme efter 2-5 vardagar efter inlämning. Utanför EU kan leveranstiderna variera mellan 4-8 vardagar.

Hur mycket kostar det att skicka paket till Storbritannien?

Till exempel kan vi nämna att det kostar ungefär 250 kr att skicka ett paket på mellan 1-5 kg till England. Utöver detta beror priset också på vilken leverantör du väljer.

Kan man skicka paket till Storbritannien?

När du köper frakt till Storbritannien är paketet nästan alltid spårbart, oavsett hur stort eller litet du skickar. Enda undantaget är om du vill skicka ett rekommenderat brev. Det går utmärkt att köpa och skicka via Skicka Direkt, men det är tyvärr inte spårbart.

Hur lång tid tar det att skicka ett brev från Norge till Sverige?

För inrikesleveranser och leveranser till andra länder i Norden är leveranstiderna cirka 2 till 4 arbetsdagar.

Hur lång tid tar det att skicka ett paket från Danmark till Sverige?

Med en traditionell posttjänst kan leveranstider göras inom 48 till 72 timmar. Med express- och högprioriterade posttjänster kan leveranser göras på mindre än 10 timmar och kan levereras direkt till kundens adress.

Vad kostar Porto till Storbritannien?

Alla priser i prislistan gäller fr. o.m. 1 januari 2021….Utrikes brev.

Max vikt i gram Pris
50 100 250 500 1 000 2 000 24,00 36,00 75,00 100,00 160,00 210,00

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen