Hur kanns det att ta Tungpiercing?

Hur känns det att ta Tungpiercing?

Naturliga besvär som alltid blir vid piercing i munnen är smärta, svullnad och ökat salivflöde. Om instrumenten inte är sterila eller hygienen är bristfällig vid piercingen finns det risk för att få en infektion i tungan.

Vad ska man tänka på när man tar Navelpiercing?

Använd inte tops, bomull eller något annat. Eventuell skorpbildning kan du varsamt tvätta bort i duschen med ljummet vatten och mild parfymfri tvål. Pilla och lek inte på din nytagnapiercing. Det viktigaste under läktiden är att du inte rör din nytagna piercing med otvättade händer.

Vad ska man göra med en infekterad Navelpiercing?

Blötläggning med varm saltlösning kan underlätta läkningen och mildra piercingen. Ta en matsked havssalt i en liter vatten och koka upp. Häll sedan upp det i ett shotglas eller engångsmugg och håll det över piercingen. För vissa piercings kan det vara lättare att blöta en kompress och hålla emot piercingen.

Vad finns det för piercingar?

Piercingplaceringar och läkningstider

  • Öronen. Läkningstid: Varierar, beroende på var på örat piercingen sitter.
  • Horisontal öronsnibb. Läkningstid: 8-12 veckor.
  • Industrial / orbital. Läkningstid: varierar, överkanten av örat kan ligga på 3-6 månader.
  • Tragus / conch / helix / daith / rook.
  • Tungan.
  • Venoms.
  • Tounge web.
  • Smiley.

Vad kan man pierca?

Det finns flera smyckesalternativ när det gäller näsvingen och det finns tre huvudformer; BallClosureRingar, labreter och nässkruvar. De vanligaste tjocklekarna är 1.2mm och 1.6mm, men tjockare storlekar är möjligt. Tunnare smycke än 1.2mm ökar riskerna för ärrvävnad om du vill ha ring, då det kan skära i huden.

Hur länge gör det ont i tungan efter piercing?

Du kan förvänta dig att din piercing kommer att vara svullen under flera dagar, med överbliven svullnad ungefär en månad. Genom att suga på isbitar och dricka isvatten hjälper du kroppen att hålla svullnaden nere och mildrar känslan i munnen.

Hur känns det att ta Näspiercing?

Precis efter du tagit hål kan näsan kännas varm och pulserande. Det är helt normalt och lägger sig efter någon dag. Men det är viktigt att ta hand om det nya hålet ordentligt så det inte blir infekterat. Det tar minst fyra veckor för hålet att läka tillräckligt mycket för att du ska kunna byta till ett annat nässmycke.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen