Hur hittar jag mitt nummer?

Hur hittar jag mitt nummer?

Metod 3: Se ditt eget nummer i en Android-telefon (Samsung, Sony, Huawei, Motorola m. fl.)

 1. Börja med att peka på Inställningar (1) och scrolla längst ned i botten.
 2. Peka på Status (1) och välj Status för SIM-kort (2).
 3. Under rubriken Mitt telefonnummer (eller liknande text) bör du därefter se ditt telefonnummer.

Hur ska jag veta mitt nummer lycamobile?

Alternativt kan du ringa vårt talsvar på 3333 (eller 94#)från din Lycamobile telefon.

Hur kan jag se vilket telefonnummer jag har Telia?

Du kan kontakta kundtjänst per telefon eller mail (www.telia.se/kontakt) och kontrollera om simkortet är kopplat till något mobilnummer. Om det inte är kopplat till något nummer så kan du besöka en butik eller återförsäljare och få hjälp med detta.

Hur kan jag se mitt telefonnummer Iphone?

Öppna Inställningar > Telefon. Gör något av följande: Slå på Visa mitt nummer: (GSM) Ditt telefonnummer visas i Mitt nummer.

Var hittar jag mitt Simkortsnummer?

SIM-kortsnummer

 1. Meny.
 2. Inställningar.
 3. Om.
 4. Telefonidentitet (Om i vissa modeller)
 5. ICCID (SIM-ID i vissa modeller)

Hur aktiverar man lycamobile?

Följ bara stegen nedan för att komma igång:

 1. Sätt i ditt SIM-kort.
 2. Ring *105 # för att få veta ditt mobilnummer.
 3. Ange ditt nya Lycamobile-nummer tillsammans med PUK-koden som finns på SIM-kortet för att initiera din registrering.
 4. Fyll i din personliga & Adressinformation.

Hur kan man tanka lycamobile?

Ring oss på08-520 549 77 från vilket operatörer som helst eller 3332 från Lycamobile nummer.

Hur kolla kontantkortet?

*120# lur Visa saldo, potter och prisplan. *120*1# lur Visa sms-saldo för tjänsten Sms till alla. *120*2# lur Visa fria minuter för prislistan Flexibel.

Varför visas inte mitt nummer när jag ringer?

Om personerna du ringer har aktiverat ”blockera okända nummer” så kan du inte ringa dem. Not: Vissa operatörer och länder tillåter inte att du döljer ditt nummer. Om du har följt instruktionerna nedan och ditt nummer ändå visas bör du kontrollera om din operatör tillåter funktionen. 1 Tryck på ”Telefon”.

Hur kan jag ringa?

Ringa ett samtal

 1. Öppna appen Telefon. på telefonen.
 2. Välj vem du vill ringa till: Om du vill slå numret trycker du på Knappsats . Om du vill välja en sparad kontakt trycker du på Kontakter .
 3. Tryck på Ring .
 4. När du är klar med samtalet trycker du på Avsluta samtal. .

Vad har jag för nummer tre?

SIM-kortsnumret är 19-siffrigt och du hittar det på baksidan av SIM-kortet eller på följebrevet. Om du inte har tillgång till Mitt3 kan du få hjälp med aktivering via kundservice eller i någon av våra butiker.

Vilket nummer kontantkort?

Ja, du kan välja nummer till ditt kontantkort. Hos de flesta operatörer får du välja bland ett antal nummer som operatören föreslår. Du kan då bläddra bland de olika numren och välja det som passar dig bäst.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen