Hur hamtar man ut paket UPS?

Hur hämtar man ut paket UPS?

Du behöver en av följande identitetshandlingar för att hämta upp ett paket från en UPS Access Point-plats:

  1. 1: En statligt utfärdad fotolegitimation, exempelvis ett körkort eller ett pass.
  2. 2: En statligt utfärdad fotolegitimation tillsammans med en utlämningskod från din avsändare (om tillämpligt).

Vad är UPS se?

Vi ordnar det. Det är därför vi samarbetar med lokala näringsidkare för att erbjuda en säker plats för dig att hämta dina paket på tider som passar ditt schema. Omdirigera dina paket till den UPS Access Point du föredrar innan vi gör ett första leveransförsök till ditt hem med hjälp av ett UPS My Choice®-medlemskap.

Var lämnar man in UPS?

Om du har beställt en leverans för ett paket kan du lämna in det till ditt närmaste ombud, varifrån det färdas vidare till mottagaren. Om du istället ska ta emot en leverans kan det på samma sätt hämtas ut hos det ombud närmast din adress.

Hur länge är paket kvar hos ombud UPS?

Hur länge ligger paket kvar hos ombudet innan de returneras? Det generella svaret på den frågan är cirka 14 dagar. Det mer specifika svaret beror på valet av transportör, där Bring och DHL har en tidsgräns på 13 dagar medan Schenker och UPS har 9 dagar som maxgräns.

Får man sms från UPS?

Om du vill ta emot leveransaviseringar för alla dina paket ska du anmäla dig till UPS My Choice™ och välja avisering antingen via sms eller e-post. Sms-meddelanden skickas mellan 06:00 och 23:00.

Vad händer om man inte hämtar ut paket UPS?

Såvida det inte var en COD-leverans kommer UPS att hålla kvar ditt paket i fem arbetsdagar på närmaste UPS-central. Om paketet inte hämtas inom fem arbetsdagar kommer det att skickas tillbaka till avsändaren. COD-sändningar returneras automatiskt till avsändaren på samma dag som det sista leveransförsöket gjorts.

Hur vet man när UPS kommer?

Förutom tidsbestämda flygleveranser levereras sändningar i allmänhet mellan 09.00 och 19.00 (och ibland senare) till privata bostäder och vid arbetsdagens slut för företagsadresser. UPS kan inte planera en specifik leveranstid inom dessa ramar.

Vad är UPS kundnummer?

UPS Telefonsupport För frågor angående fakturering och betalning, kontakta UPS på 077-6620006.

Vad är UPS batteri?

En UPS (Uninterruptible Power Supply) är i grund och botten ett stort batteri som kopplas mellan eluttaget och apparaterna som aldrig får påverkas av strömavbrott.

När på dagen kommer ups?

Hur sent levererar UPS? Förutom tidsbestämda flygleveranser levereras sändningar i allmänhet mellan 09.00 och 19.00. (och ibland senare) till privata bostäder och vid arbetsdagens slut för företagsadresser.

Vad händer om man inte hämtar ut paket ups?

Hur länge ligger paket kvar på PostNord?

Liggetid på serviceställe förändras från 14 dagar till 7 dagar inom Sverige. Varor som inte hämtas ut av mottagaren kommer därmed snabbare i retur. Tilläggstjänst Utökad liggetid 14 dagar kan vid behov väljas kostnadsfritt av både avsändare och mottagare.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen