Hur byter man kod pa resvaska Samsonite?

Hur byter man kod på resväska Samsonite?

Om det finns en liten knapp (nålstorlek) på locket trycker du på den med en pennspets. Om det inte finns någon sådan knapp trycker du på knappen och håller den nedtryckt så att resväskan öppnas mot siffervreden. Vrid siffervreden till önskad kod.

Hur byter man kod på resväska Cavalet?

Från början är koden alltid 0-0-0. För att ställa in din personliga kod, gör så här:

 1. Se till att koden står på 0-0-0.
 2. Tryck in ”reset” knappen {A) med t. ex.
 3. Sätt den kod du vill ha med hjulen {B), t. ex.
 4. Tryck/för sedan öppningsknappen {C) i pilens riktning, och ”reset” knappen {A), åker ut igen med ett klickljud.

Kan man byta hjul på resväska?

Att själv kunna byta hjul på sin resväska ger möjligheten att ge den en unik look samt ge den längre livslängd då hjulen kan bytas när de blir slitna. Hjulen passar alla resväskor med märkningen Epic Standard.

Hur fungerar TSA lås?

Ett TSA Lås är ett slags lås som är godkänt av USA:s “Transportation Security Administration” och säkerhetspersonal på flygplatser världen över. Det som skiljer dessa från ett vanligt lås är att säkerhetspersonalen på flygplatser har tillgång till en specialnyckel som gör det möjligt att öppna låset.

Hur byter man kod på en resväska?

Även fast säkerhetspersonalen kan öppna upp låset med huvudnyckeln har dem ändå inte möjlighet att byta kod. Tyvärr om du skulle glömma bort koden så är enda alternativet att köpa en ny. Skulle ditt TSA-lås gå sönder ersätter vi på resväskor.se dig med ett nytt som är lätt att byta ut.

Hur öppnar man ett TSA lås?

Inuti på delen som låset sitter på finns ett dolt blixtlås som öppnar upp fodret. Fodret kan också sitta fast i kardborrband som du måste öppna upp för att komma åt låsets baksida. På låsets baksida hittar du två skruvar som du skruvar ut ur låshuset. Nu kan du ta ut det trasiga låset och ersätta den med det nya.

Hur använder man ett kodlås?

Sifferkombinationen för att öppna låset ställs in, antingen genom ett antal separata hjul märkta med siffror, eller med ett ensamt hjul som snurras fram och tillbaka efter ett visst system. Den första typen återfinns ofta på attachéväskor, hänglås och på kabellås till cyklar.

Hur öppnar man Epic resväska?

Finns det någon nyckel? Det medföljer ingen nyckel för att öppna väskan. När du får väskan är koden alltid 000. På de flesta drar du knappen med nyckelhålet mot siffrorna och då öppnas väskan.

Vilken resväska är bäst?

 • Epic Phantom SL — BÄST I TEST RESVÄSKA.
 • Thule Subterra Carry-On — BÄSTA KABINVÄSKA.
 • American Tourister Bon Air — BÄSTA BILLIGA RESVÄSKA.
 • Samsonite S’Cure DLX — BÄSTA HÅRDA RESVÄSKA.
 • North Face Duffel Bag — BÄSTA DUFFELBAG.
 • Samsonite Uplite.
 • Titan Xenon.
 • Thule Subterra Luggage.

Hur byter man kodlås på resväska?

Byta ut TSA-lås: På låsets baksida hittar du två skruvar som du skruvar ut ur låshuset. Nu kan du ta ut det trasiga låset och ersätta den med det nya. Sätt in det nya låset i hålet och skruva fast låshuset från insidan. Nu kan du ställa in din kod.

Hur öppnar man en Cavalet väska?

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen