Hur ar restriktionerna i Italien?

Hur är restriktionerna i Italien?

När det gäller inresa till Italien från utlandet regleras detta i ett dekret från den 2 mars 2021. Samtliga personer som reser in i Italien från annat land måste, innan inresa i Italien, fylla i det digitala formuläret EU Digital Passenger Locator Form (dPLF).

Vad behövs för att komma in i USA?

För att resa in i USA krävs inget visum för nordiska medborgare, däremot behövs ett inresetillstånd. Detta tillstånd får du genom ESTA (Electronic System for Travel Authorization) och måste ansökas av alla resenärer som ska flyga in i USA, även svenska medborgare.

Kan engelsmän resa till Sverige?

Brittiska medborgare eller familjemedlem till en sådan medborgare som har, eller har ansökt om, uppehållsstatus är undantagna från inreseförbudet och testkravet vid inresa till Sverige från länder utanför EU/EES, s.k. tredje land.för 5 dagar sedan

Får jag resa inom Sverige?

Inresa till Sverige från utlandet Alla som reser in i Sverige, och som inte är fullvaccinerade mot covid-19 sedan två veckor, rekommenderas att testa sig efter ankomsten. Mer information om det hittar du på vår sida om rekommendationer till dig som reser in i Sverige från utlandet.

Är Italien ett säkert land?

Allmänna säkerhetsläget. Italien är generellt ett tryggt resmål. Våldsbrottsligheten i Italien är inte högre än i andra länder i Västeuropa.

Vem styr Italien 2020?

Sergio Mattarella är Italiens president sedan den 3 februari 2015.

Har USA inreseförbud?

Regeringen har i dag även beslutat att personer som reser till Sverige och kan visa upp ett vaccinationsintyg som är utfärdat i USA är undantagna från både inreseförbudet och testkravet. USA avser att från och med den 8 november tillåta inresa för fullvaccinerade resenärer från alla 26 Schengenländer.för 4 dagar sedan

Hur länge håller en ESTA?

Hur länge är mitt resetillstånd giltigt? Resetillstånd gäller i allmänhet i två år eller tills giltighetstiden för ditt pass går ut, beroende på vilket som inträffar först. ESTA tillhandahåller ett giltighetsdatum när ansökan beviljas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen