Har Oliver Phelps barn?

Har Oliver Phelps barn?

Phelps spelar George Weasley i Harry Potter-filmerna, hans bror spelar tvillingbrodern Fred Weasley….Oliver Phelps[redigera | redigera wikitext]

Född Oliver Martyn John Phelps 25 februari 1986 Sutton Coldfield, Birmingham, England
Aktiva år 2001–
Betydande roller
George Weasley i Harry Potter-filmerna
IMDb

Hur gammal är Oliver och James Phelps?

35 år (25 februari 1986)
James Phelps/Ålder

Vad heter Fred och Georges Skämtbutik?

Weasleys Vassa Varor eller Weasley & Weasley är en skämtbutik som ligger på Diagongränden 93 som startades av Fred och George Weasley.

Vem spelar tvillingarna i Harry Potter?

De identiska tvillingarna James Andrew Eric Phelps och Oliver Martyn John Phelps är brittiska skådespelare som spelar Fred och George Weasley i filmerna om Harry Potter. De gjorde också rösterna till tvillingarna i videospelsversionen av Harry Potter och Fenixorden och Harry Potter och Dödsrelikerna del 1.

Vad heter han som spelar Fred Weasley?

James PhelpsHarry Potter och de vises sten
Fred Weasley/Spelas av

Vad heter Fred Weasley?

James Andrew Eric Phelps är en brittisk skådespelare. Phelps föddes i Birmingham 25 februari 1986, 13 minuter efter tvillingbrodern Oliver Phelps. Phelps är mest känd för sin roll som Fred Weasley i Harry Potter-filmerna, hans bror spelar George Weasley.

Hur gammal är Fred Weasley?

Fred och George Weasley, födda 1 april 1978, är tvillingar som gick sitt sista år på Hogwarts i den femte boken.

Vad är skillnaden mellan Fred och George?

Augustus Rookwood dödar Fred under slaget på Hogwarts i sjunde boken, när hans ”ögon stirrade utan att se, i ett ansikte där skuggan av hans sista skratt fortfarande var inristad.” George har i epilogen 19 år senare gift sig med Angelina Johnson och fått två barn Fred (döpt efter Georges döde bror Fred) och Roxanne.

Hur långa är Fred och George?

Det är knappt så att man känner igen dem utan Fred och George Weasleys morotsröda hår. Bröderna Phelps är brunhåriga och brunögda och till skillnad från många av sina kollegor är de faktiskt längre än de ser ut på filmduken – 189 centimeter vardera.

Vem av tvillingarna dör i Harry Potter?

Vem är äldst av Fred och George?

Bill Weasley William Arthur Weasley, som är född 29 november 1970, är äldst av syskonen i familjen Weasley.

Vad heter familjen Weasleys Uggla?

Ugglan Piggelin/Piggy (1994-nutid. Ägare: Ron) Piggy är en liten och irriterande uggla som Ron fick av Sirius Black efter att Scabbers blivit avslöjad som Peter Pettigrew. Harrys uggla Hedwig ogillar Piggy. Ugglan Hermes (1991-nutid.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen