Finns Komvux i England?

Finns Komvux i England?

Svar: Det engelska skolsystemet skiljer sig en hel del från det svenska så det finns ingen exakt motsvarighet till den svenska utbildningen. Vi har dock en samarbetspartner som kan hjälpa dig med ansökan till nästan alla college och universitet i Storbritannien.

Kan man gå på gymnasium i England?

Svar: Det engelska skolsystemet är helt annorlunda det svenska så det finns inte någon direkt motsvarighet till gymnasiet. Precis som i Sverige så varierar antagningskraven mellan olika skolor och utbildningar och de är angivna i det engelska systemet.

Vad kan man plugga i London?

En anledning att plugga i London är Hult International Business School – en affärsskola som utbildar och inspirerar ambitiösa studenter från hela världen. Även här är valen många. Du kan bland annat läsa en Bachelor i Business Administration eller välja bland ett antal olika mastersprogram.

Kan man gå gymnasiet utomlands?

Man kan gå på en svensk gymnasieskola som erbjuder en period av studier eller praktik utomlands. Det finns idag gymnasieskolor i Sverige som erbjuder både praktik (APU), studieperioder och studieresor utomlands som en del av utbildningen.

Hur fungerar utbytesår gymnasiet?

Om du vill studera utomlands under något av dina tre år på gymnasiet så kan du välja att gå ett år på High School eller läsa ett ettårsprogram ute i Europa. Ett år utomlands under gymnasietiden är ett minne för livet och ett otroligt utvecklande studieår.

Kan man gå på gymnasium i USA?

Gymnasium i USA Om du går på gymnasiet i USA har du möjlighet att spendera ett halvår eller till och med ett helt skolår på ett amerikanskt gymnasium. Under ditt utbytesår kommer du bo i en värdfamilj och gå i samma klass som de amerikanska eleverna i staden.

Hur mycket kostar det att gå gymnasiet utomlands?

Kostnad: 28 500 kr/år för samtliga länder förutom USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland dit det kostar 38 500 kr. Svensk gymnasieutbildning utomlands är för gymnasieelever som har föräldrar som jobbar utomlands.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen