Far man ta med sig tandkram pa flyget?

Får man ta med sig tandkräm på flyget?

Handbagage och incheckat bagage Vätskor som du vill ta med dig i handbagaget (t. ex. drycker, tandkräm, hud- och hårvårdsprodukter och aerosoler) ska förvaras i en genomskinlig plastpåse på högst en liter. Varje enskild förpackning får rymma högst 100 ml – större förpackningar måste läggas i det incheckade bagaget.

Får man ha torrschampo i handbagage?

Vätska, gelé och spray som får tas med i handbagaget begränsas till behållare som rymmer max 100 ml (1 dl). Behållarna (flaskor, burkar, tuber osv) ska placeras i en genomskinlig en-liters plastpåse och utan problem få plats i påsen, som ska vara stängd. Plastpåsen ska dessutom vara återförslutningsbar.

Får man ta med sig pennor på flyget?

Vi hjälper dig att packa rätt för en smidigare flygresa – och ser till att du håller dig inom gränserna för hur mycket vätska du får ta med ombord….Vätskor på flyget.

Föremål Handbagage* Incheckat
Flytande tvål & duschgel Nej Ja
Foundation Nej Ja
Hårmousse & hårspray Nej Ja
Krämer Nej Ja

Får man ta med sig godis på flyget?

Det som inte räknas som vätska (krämer, drycker, soppor, saft, maträtter med en mix av fast och flytande ingredienser som kött med sås osv) får du ha med dig i handbagaget. Du kan till exemple ta med dig bröd, kakor, godis i fast form, kaviar/löjrom, delikatessostar, patéer i konservburk.

Får man ta med sig kryckor på flyget?

Normala kryckor är ok att ta med ombord! Givetvis får du ha kryckor placerade i hatthyllan men du får inte sitta vid en nödutgång. Däremot kan gipset vara ett problem.

Hur mycket pengar får man ta med sig på flyget?

Svar: Vid resa utanför EU får du ta med motsvarande 10 000 euro i kontanter eller värdepapper utan att anmäla det till tullverket. Inom EU finns inga restriktioner.

Får man ta med sig linsvätska på flyget?

Receptfri medicin (linsvätska, hostmedicin, näsdroppar med mera) får du i första hand ta med så mycket du behöver under själva flygresan. Men du kan ta med dig receptfri medicin för hela din bortavaro om du är osäker på om du kan köpa produkten på resmålet eller om den bara finns i större förpackningar.

Får man ta med sig alkohol i bagaget?

Alkoholhaltiga drycker i obrutna förpackningar som innehåller mellan 24 och 70 volymprocent alkohol får tas med i incheckat bagage. Du får sammanlagt ta med dig 5 liter per person.

Får man ta med nötter på flyget?

Nötter ombord. Inget flygbolag garanterar nötfria flygningar, bland annat på grund av risken att någon passagerare har med sig nötter själv. Vissa flygbolag, som exempelvis Vings flygbolag Thomas Cook, gör kabinutrop om nötallergi, medan andra, till exempel Finnair, har som policy att inte göra detta.

Får man ta med sig ps4 på flygplan?

Det många kanske inte vet är att de flesta försäkringsbolagen inte täcker saker som försvinner eller blir förstörda i incheckat bagage. Du rekommenderas därför att ta med dig all elektronik i handbagaget.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen