Far man ta med sig mat pa baten?

Får man ta med sig mat på båten?

Det är inte tillåtet för kryssningsresenärer samt resenärer på Cinderella att utan tillstånd ta med sig livsmedel ombord. Inte heller vattenkokare eller andra redskap avsedda för tillredning av mat får tas med på resan. På övriga fartyg har ruttresenärer rätt att i transportsyfte medtaga livsmedel, dock inte varm mat.

Finns det läkare ombord på Cinderella?

Fartygets information kontaktas vid allvarliga sjukdomsfall Ombord på Viking Lines fartyg finns alltid utbildade sjukvårdare. På kortrutten Mariehamn-Kapellskär finns behörig personal tillgänglig vid olyckor och sjukdomsfall. Fartygens sjukrum är försedda med specialutrustning för vård vid akuta sjukdomsfall.

Hur mycket får man handla på Rosella?

Du får ta med dig 1 liter sprit eller 2 liter starkvin inklusive mousserande vin, 4 liter vin och 16 liter starköl utan att betala några avgifter. Om du vill ta med dig alkohol utöver den avgiftsfria mängden, måste du betala tull, moms och eventuellt andra skatter för den.

Kan man betala med kontanter på Cinderella?

Samtliga terminaler och bilincheckningar är kontantfria, endast kortbetalning accepteras.

Får man ta med egen mat på Gotlandsfärjan?

Ombord på våra fartyg finns alltid möjlighet att äta och dricka gott. Du kan välja mellan hela måltider, lättare snacks, smörgåsar eller fika.

Får man ta med sig mat på Silja Line?

Förtäring av alkoholhaltiga drycker är endast tillåten i fartygets restauranger eller andra utrymmen avsedda för mat och dryck. Det är förbjudet att konsumera mat som tagits med ombord i fartygets restauranger med undantag av särskilda dieter eller barnmat och drycker.

Var avgår Cinderella ifrån?

Cinderella trafikerar sträckan Stockholm–Mariehamn och avgår varje dag från Stockholm, Stadsgården kl 18.00 och är åter nästa dag kl 15.15.

Finns det handdukar på Cinderella?

Det finns handdukar i hytterna. Trevlig resa!”

Hur mycket får man handla på Cinderella?

EU:s riktlinjer för alkoholinförsel från Finland och övriga EU-länder till Sverige innebär att den som är över 20 år får, för egen konsumtion, ta in 10 liter starksprit, 20 liter starkvin, 90 liter vin och 110 liter starköl till Sverige.

Hur mycket snus får man köpa på taxfree?

250 g röktobak eller. 250 g övrig tobak eller.

Kan man betala med kontanter på Viking Line?

Får man ta med cykel på Gotlandsfärjan?

Passagerare som reser med cykel eller moped bokar det som fordon till en kostnad av 50 kronor och hänvisas till inpasseringen för fordon. När det är dags att köra ombord ger personalen direktiv om var cyklarna/mopederna ska stå under överresan.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen