Far man ta cykeln pa pendeltaget?

Får man ta cykeln på pendeltåget?

Cykel på SL-pendeln Cykel får medtas utan avgift men inte under rusningstrafik kl. 6.00–9.00 och 15.00–18.00. Cykel är dock ej tillåten till Arlanda C, Odenplan och Stockholm City.

Vad kostar det att ta med cykel på flyget?

Reglerna för att resa med cykel varierar beroende på vilket flygbolag du väljer. Vissa flygbolag anser att cykeln räknas som extra bagage, medan andra ser dem som en separat kategori. Viktbegränsningarna varierar från 23 kg till 50 kg och priserna kan sträcka sig över 1600 kr.

Får man ta med sig cykeln på bussen?

Cykel får medföras av resenär i mån av godsutrymme, på bussar med endast bagageutrymme får cykel inte medföras. Det kostar inget extra att ta med cykel ombord.

Kan jag ta med cykel på SJ tåg?

Du kan ta med din cykel på resan om du monterar ner eller fäller ihop cykeln och förvarar den i lämplig cykelväska. Cykelväskan kan vara max 140x85x30cm, maxvikt 25 kg för både cykel och väska. Väskan ska placeras på ett ledigt utrymme ombord.

Får man ta med cykeln på tunnelbanan?

På bussarna, i tunnelbanan, på Tvärbanan, Nockebybanan, Spårväg City, Lidingöbanan och Roslagsbanan är det förbjudet att ta med cykel ombord. Det beror helt enkelt på att det inte finns utrymme för cyklar och för att de kan utgöra en säkerhetsrisk om bussen, tåget eller spårvagnen skulle behöva utrymmas.

Får man ha cykel på Saltsjöbanan?

Stockholms lokaltrafik (SL) I rusningstrafik får cyklar inte tas med på Saltsjöbanan eller på sträckorna Jakobsberg – Västerhaninge och Uppsala – Tumba med pendeltågen. Rusningstrafik räknas mellan 06.00 och 09.00 samt mellan 15.00 och 18.00. Under helger gäller inga tidsbegränsningar.

Får man ta med Elsparkcykel på flygplan?

Det går bra att ersätta ditt vanliga incheckade bagage med en cykel utan extra kostnad. Då är maxvikten 23kg. Meddela flygbolaget när du bokar flygresan för att säkerställa att din cykel får plats på flyget. Elcyklar kan ej transporteras.

Vad kostar det att ta med golfbag på SAS?

SAS. Golfutrustning räknas som ett bagage och får tas med utan extra kostnad om det inte överstiger det tillåtna antal bagage resenären får ta med sig (gäller ej SAS Go Light). I annat fall tillkommer en fast kostnad som ligger på mellan 295 kronor och 800 kronor enkel väg beroende på destination.

Vad kostar det att ta med cykeln på tåget?

Du kan ta med cykeln på Tågabs tåg mellan Göteborg och Kristinehamn. Cykel kostar 60 kronor och det betalas ombord. Östgötapendeln har plats för sex cyklar per tåg, men under Vätternrundan brukar det inte vara tillåtet tyvärr!

Får man ta med sig cykel på bussen Östgötatrafiken?

Cykel. Cykel får tas med kostnadsfritt på Östgötapendeln och på våra landsbygdsbussar i mån av utrymme, men tänk på att den inte får transporteras inne i bussen. På landsbygdsbussar ska cykeln fästas bak på bussen.

Får man ta med cykel på Flixbus?

Många bussar i vår flotta utanför Sverige har en cykelhållare på baksidan av bussen som du kan transportera cykeln på. Men oroa dig inte, du kan fortfarande boka resan för dig och din cykel genom att istället boka cykeln som ”specialbagage”. Din cykel kommer då att transporteras i bagageutrymmet.

Får man ta med moped på tåg?

Svaret på din fråga är att det är förbjudet att med föra mopeder på pendeltåget.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen