Far barn bo sjalva pa hotell?

Får barn bo själva på hotell?

För boende som är yngre än 18 år krävs det att förälder, målsman eller annan vuxen ansvarig person över 18 år bor på hotellet samtidigt (behöver ej bo på samma rum). Om du bokar rum åt någon som är under 18 år, hålls du ansvarig för den underårige, oavsett om du själv bor i rummet eller inte.

Kan man betala kontant på hotell?

De flesta hotell kräver dock ingen förskottsbetalning eller deposition. Betalningen sker under eller efter vistelsen på hotellet, såvida inget annat bestäms i förväg. Kontant eller kreditkort – du kan självklart välja bland alla vanliga betalningsalternativ!

Kan man boka hotell åt någon annan?

Den som bokar och den som övernattar behöver inte vara samma person. Vem som är ansvarig för bokningen bestäms först efter att alla gästers uppgifter är angivna. Obs! En av de övernattande gästerna måste vara minst 18 år.

När räknas man som vuxen på hotell?

Numera är det många hotell som kräver att personen som checkar in är 18 år fyllda. Det är därför kundens eget ansvar att undersöka med hotellet vad som gäller innan man bokar. Detta går i de flesta fall fint, beroende på vilket land/hotell det gäller.

Måste man visa leg på hotell?

För att bo på hotellet måste det bo minst en person i rummet över 18 år. * Vid incheckning ska du som gäst visa körkort, pass eller giltig legitimation. (detta enl. Polisens föreskrifter PMFS 2015:6 FAP 279-1).

Kan man boka hotell när man är 16?

Många hotell kräver, precis som du säger, att den personen som checkar in har fyllt 18 år. Vissa hotell har även högre åldersgränser. Det beror oftast på att det är den personen som står som ansvarig om gästerna skulle ha sönder något på rummet eller liknande.

Kan man boka hotell med faktura?

Boka din nästa resa och betala med Klarna i kassan. Välj mellan Betala direkt, Dela upp eller Betala sen. Med Klarna får du full koll på hela resebudgeten och det blir möjligt att fundera på om du vill uppgradera ditt boende eller stanna längre. Så boka med hotels.com och betala med Klarna.

Kan man boka hotell åt någon annan Scandic?

Ja visst kan du göra det! Men tänk på att olika regler gäller för varje enskilt rum beroende på prisklassen. Vilka regler som gäller för varje rum och taxa kommer att visas under din bokningsprocess.

Vad räknas som barn på hotell?

På de flesta hotell räknas man som barn tills man fyllt 12 år. Får barnen sova i vår säng? Barn under 2 år sover gratis i befintliga sängar. För äldre barn krävs oftast att man betalar för en extrasäng på rummet även om ni föredrar att barnet sover i er säng.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen