Ar Sava dack bra?

Är Sava däck bra?

Sava -däck är de bästa B -däcken som finns. De är faktiskt välutvecklade Goodyear-däck. I åratal har jag monterat Sava under bilen eftersom de har bra grepp, lågt slitage och ljudnivå.

Vilken däcktillverkare är bäst?

I toppen hittar vi Nokian Hakka Blue 2 på första plats och Continental PremiumContact 6 på andraplats. De ger Continentals däck 9,1 poäng av 10 möjliga vilket är väldigt bra.

Hur är Viking däck?

Om du vill ha däck att lita på är vinterdäck från Viking att rekommendera. Bland annat har de en modell som heter SnowTech, som är ett mycket högkvalitativt däck som dessutom är välkonstruerat. Däcket har även bra egenskaper för att motverka vattenplaning. Vinterdäck från Viking är att lita på, oavsett väglag.

Vem tillverkar Falken däck?

Från början ägdes märket av Ohtsu Tire and Rubber men både detta företag och märket Falken ägs och drivs idag av koncernen Sumitomo Rubber Industries som världens sjätte största företag inom däckproduktion.

Var tillverkas Sava däck?

Sava-däck tillverkas i olika fabriker i Europa. Men många däck tillverkas fortfarande i Sava-fabriken i Slovenien. Det är en toppmodern fabriksanläggning som är specialiserad på produktion av sommar- och vinterdäck med hög kvalitet till personbilar.

Var tillverkas Kleber däck?

Kleber däck har funnits i över 100 år. 1911 rullade det första däcket ut från fabriken i Frankrike och sedan dess har de blivit kända över hela Europa för sin pålitlighet.

Är Falken vinterdäck bra?

Skillnaden mellan det bästa dub- bade Gislaved Nord Frost 5 och det sämsta dubbfria Falken var 7 meter. Resultat: På blankis krävdes det 22 meter längre bromssträcka än tes- tets bästa dubbdäck!

Var tillverkas Kumho?

Företaget Kumho är en av världens tio största däcktillverkare, och de producerar nästan 60 miljoner däck i företagets fabriker som finns i Kina, Korea och Vietnam. Bara i Korea har företaget tre fabriker. I fabrikerna tillverkas däck till bilar, vans, lastbilar och fyrhjulsdrivna fordon.

Vad är Sava för däck?

Sava är en av de största och mest framgångsrika däcktillverkarna i centrala Europa och erbjuder ett brett sortiment däck till personbilar, stadsjeepar, lätta lastbilar och lastbilar. Det är en toppmodern fabriksanläggning som är specialiserad på produktion av sommar- och vinterdäck med hög kvalitet till personbilar.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen