Ar det varmt i Grekland i november?

Är det varmt i Grekland i november?

Vädret i Grekland i november Grekland i november har temperaturer så låga som 13°C och höga som 18°C grader. Det är definitivt på den mildare sidan under november, men det är en bra idé att ta med sig något extra varmt i fall om att. Grekland kan förväntas få några dagar av snö i november.

När är det varmast på Rhodos?

Den populära grekiska semesterön Rhodos har fantastiskt sommar väder, det varma vädret beror mycket på det sydliga läget i östra Egeiska havet, väster om Turkiet. Vädret på Rhodos är varmt och behagligt året runt, med sommarvärmen redan i april och svalkan kommer först i november.

Var i Europa är det varmast i november?

Ganska varmt i november – upp till 22 grader

  • Cypern. Cypern är ett av resmålen i Europa där värmen stannar längst.
  • Madeira. Portugisiska Madeira ligger ute i Atlanten.
  • Marocko. Marocko är varmt och behagligt när Sverige är kyligt och mörkt.
  • Egypten.
  • Kanarieöarna.
  • Kap Verde.
  • Florida.
  • Thailand.

När är det varmt på Kanarieöarna?

De varmaste månaderna på ön är från juli till oktober med temperaturer runt 26 grader. I vattnet är det då cirka 23 grader varmt. Februari är den månad som har mest regn, men du kan ändå räkna med 19 regnfria dagar.

Hur varmt är det i Rhodos på vintern?

Vädret på vintern Från december till februari regnar det rikligt och medeltemperaturen sjunker från 13°C i december till 11°C i februari.

När är det säsong i Rhodos?

Sommarmånaderna april-september lockar varje år tusentals soltörstande turister till Rhodos. Redan tidigt på säsongen kan man vänta sig svenskt högsommarväder.

Var är det varmt i februari?

I februari kan du njuta av härlig sportlovsvärme på resmål som Kanarieöarna, Egypten och Förenade Arabemiraten. Kan du tänka dig att resa lite längre för at få en semester med tropisk värme kring 30 grader rekommenderar vi resmål som Thailand, Goa och Vietnam.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen